Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

Top 5 coafuri pe care trebuie să le încerci până la 40 de ani

Se spune că fiecare lucru trebuie încercat la momentul lui iar asta rămâne valabil și la capitolul beauty. Vezi care sunt coafurile ce merită să le probezi până ce împlinești 40 de ani.

Top 5 coafuri pe care trebuie să le încerci acum!

1. ȘUVIȚELE CALIFORNIENE

Sunt acele șuvițe pe care în România le-a popularizat cântăreața Antonia. ste vorba de fapt despre colorarea părului în degradee, și anume în două culori sau două culori și una intermediară, care face trecerea de la un ton închis la unul mai deschis, sau invers.

coafuri - 17072015 - 3

CITEȘTE ȘI: UITE CÂT DE FRECVENT TREBUIE SĂ ÎȚI SPELI PĂRUL, CONFORM SPECIALIȘTILOR

Pentru femeile blonde, cel mai indicat este să aleagă un castaniu închis sau culoarea cojilor de nucă bine coapte, mai ales pe timp de iarnă. Când vine vorba de șuvițe californiene, blondele trebuie să opteze mereu pentru culori complementare. Poate fi folosit și rozul sau violetul, însă nu orice ten merge cu aceste nuanțe. De pildă, femeilor bronzate și blonde nu le-ar sta foarte bine cu șuvițe foarte deschise și țipătoare, precum rozul.

2. BRETONUL LUNG

Cunoști bretonul acela care aproape că îți acoperă ochii? După 40 de ani s-ar putea să nu arăți foarte bine cu el, fapt pentru care trebuie să încerci asta până la acea vârstă.

3. LUNG ÎNTR-O PARTE, RAS ÎN CEALALTĂ

Această modă este tot mai vizibilă printre fete. Giulia Anghelescu s-a ras la un moment dat lateral și i-a stat foarte bine. Dacă ai un spirit la fel de tânăr și te consideri o persoană rebelă, nu ezita să încerci această coafură!

4. BOBUL FALS

Pentru femeile care au părul tuns în scări, acest bob este ușor de făcut. Prinde partea mai lung a părului în spate cu niște agrafe și lasă partea mai scurtă să îți acopere secretul. Păstrează părul lung pentru partea din față astfel încât să creezi senzația că te-ai tuns bob.

5. STILUL AFRO

Nu trebuie să îți arzi părul sau să îți pui neapărat tot felul de obiecte ciudate în el ci doar să îl împletești în sute sau chiar mii de fire, după care să îți eliberezi părul.

Sursa foto: imujer.com, weheartit.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top