Connect with us

Revistateo.ro

alimente

Stiri

Top 4 alimente care îți salvează viața fără să ai habar

Incluse în regimul zilnic, aceste 4 alimente te feresc de boli și îți salvează viața, fără să ai idee.

CITEŞTE ŞI: Vezi ce alimente nu îngraşă dacă sunt consumate după ora 18:00

Usturoiul. Un alt aliment care se află în topul celor care te menţin sănătos este şi usturoiul. Acesta nu doar că ajută la vindecarea acneei, ci este indicat şi în tratarea răcelilor, a bolilor de piele, ajutându-ne totodată să avem o greutate optimă.

Mierea. Nu degeaba acest produs este considerat a fi unul dintre cele mai sănătoase alimente. De exemplu, polenul şi propolisul fac minuni pentru organism şi, consumată regulat (în cantităţi mici), mierea are rolul de a ţine bacteriile la distanţă şi previne boli ca herpesul, candida sau conjunctivita.

Turmericul. Chiar dacă nu este folosit prea des în bucătăria românească, acesta este un condiment extrem de important. Pe lîngă faptul că ajută la tratarea inflamaţiilor, tumernicul scade riscul de cancer la sîn, reduce inflamaţiile şi este eficient în tratarea bolilor de ficat.

Mărul. Ştim cu toţii zicala „un măr pe zi ţine medicul la distanţă”, iar o serie de studii a arătat cum acest fruct reduce riscul de cancer colorectal, ţine alergiile la distanţă şi are rolul de a încetini procesul de îmbătrânire. Drept urmare, avem multe motive pentru a consuma aceste alimente.

Sursa foto vimofit.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top