Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

TEO, despre perioada tragica prin care a trecut: „Imi amintesc ca eram purtata intr-o patura intr-un avion”

Recent au aparut informatii in presa care sustin ca artistul Daniel Iordachioaie sufera de aceeasi boala care a tinut-o pe TEO 100 de zile in coma.

TEO si-a amintit de perioada grea prin care a trecut si a declarat pentru WowBiz: „Nu cred ca Daniel Iordachioaie are aceeasi boala pe care am avut-o, pentru ca eu, in 10 minute dupa ce am aflat ca sufar de pancreatita, eram out. Mie mi-a plecat o piatra de la bila… a fost un accident care acum se preda la scoala: o piatra mica la bila poate declansa pancreatita prin blocarea canalului pancreatic, si asta se intampla in cinci minute. Pancreatita este o boala extraordinar de periculoasa si de parsiva. Cred ca doar un medic ar fi in masura sa-i ofere sfaturi”, a spus TEO.

„Eu ce pot sa-i recomand?!… Am fost operata de cinci ori si nici nu stiu unde s-a intamplat (la Bucuresti sau la Viena – n.r.), imi amintesc doar ca eram purtata intr-o patura intr-un avion, am fost cvasiinconstienta multa vreme. Nu cred ca e acelasi lucru. Medicina din Romania este exceptionala, am avut parte de o ingrijire exceptionala in Romania, iar deciziile care s-au luat nu s-au luat la nivelul meu, pentru ca nu stiam pe ce lume traiesc si nu au tinut de calitatea medicinei din Romania”, a declarat TEO TRANDAFIR.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top