Connect with us

Revistateo.ro

Blog

Tie cine-ti „canta” in ureche?

Doamne, ce ti-e cu tehnica medicala de ultima generație! Am fost la medic, mi-a instalat in ureche un dispozitiv mic de tot, care mi-a redat confortul și a înlăturat țiuitul ăla deranjant pe care il aveam in urechea stânga.

De ce am ales Clarfon? Pentru ca i-am intalnit des in campanii sociale de constientizare a importantei auzului. Iar companiile care se implica activ in astfel de demersuri cu siguranta au in spate nu doar profesionisti, ci si oameni cu suflet! Si mie imi plac Oamenii cu O mare! Statistic, 10% din populatie are probleme cu auzul, iar in Romania se protezeaza doar 2%.

Procentul acesta este mult sub media europeana. Stiti de ce se intampla asta? Pentru ca romanii s-au obisnuit cu ochelarii pe nas sau cu bastonul in mana, dar cu siguranta inca se uita stramb la vecinul cu aparat auditiv.

Ei, bine, daca mergeti intr-un punct Clarfon, o sa depasiti cu siguranta bariera asta psihologica, pentru ca aparatele auditive Clarfon sunt discrete, performnate, iar fianaciar sunt compensate prin CAS.

Hai sa va povestesc despre experienta mea cu ei. Imi tiuia urechea… Se intampla, mi-am zis… Totusi, am mers la un control la prietenii mei de la Clarfon.

Mi-au testat auzul si, Slava Domnului, sunt bine! Dar am testat un aparat auditiv, sa vad cum ar fi sa-l port, daca intr-o buna zi as avea nevoie de el. Este senzational, pentru ca e si casca de telefon sau boxa de televizor, pentru ca l-am conectat prin Bluetooth la device-urile mele.

Se orienteaza pe voce si elimina zgomotele, protejeaza auzul de sunetele puternice si se adapteaza automat la mediile sonore. L-am si putut regla din aplicatia descarcata direct in telefonul meu.

Dupa experienta cu Moxi All stau linistita, chiar si daca aud ca vreun prieten are nevoie de proteza auditiva, nimeni n-o sa stie cine-i „canta” in ureche 🙂

Dragii mei, lucrurile in domeniul medicinei evoluează amețitor, cred ca trebuie doar sa aflam. Sa ne interesam ce se poate face și pentru noi, dacă ne dorim o îmbunătățire a auzului și, implicit, a calității vieții!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top