Connect with us

Revistateo.ro

Cod galben de ninsori şi viscol în jumătate din județele țării. Care sunt zonele afectate

Blog

Vine vajul, bine-mi pare!

Haideti sa va zic ce am observat la mine, mai deunazi, femeie in toata legea, maine-poimaine am 50 de ani. Ma influenteaza televizorul, muuuult mai mult decat ma asteptam. Sigur ca stim cu totii ca la auzirea unei vesti catastrofale intreg organismul nostru reactioneaza, dar am senzatia ca aceata realitate e mult mai acuta decat vrem sa intelegem noi.

Va dau adevarul, ca sa intelegeti ca vorbesc din realiatea cruda. Aveam o zi buna, nu mai departe de ieri. Incepuse frumos si armonios, cu o cafea bine simtita si un ceai cu aroma de ceva exotic si intelectual, usor snob, tot ce vrei. Eeeee…asta pana am auzit eu la televizor ca vine viscolul ala teribil peste noi, unul de n-a mai fost din ’50, ca o sa ne ia Mama Gaia, ca nu se mai deschid scolile si ca ard holdele. Intelegeti ironia, la partea cu holdele, suntem totusi la sfarsit de februarie.

Si gata. Ziua mea s-a dus pe apa sambetei, la propriu. Azi e duminica. Im planificasem o iesire din Bucuresti, am anulat si asta, m-am bosumflat toata si am decis sa beau ceaiul amarata.

Gresit! Nimic mai gresit! Noroc ca m-am prins la timp, am scos gandul negru din cap pe urechea dreapta si acuma va scriu voua, ca sa nu faceti ca mine. Stirile proaste, hai sa le lasam in casuta lor, adica in televizor. Cele bune-s de noi, ca si noi suntem de ele!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top