Connect with us

Revistateo.ro

Blog

Daca vreti si voi sa impartasiti cum vi s-a schimbat viata in ultimii 25 de ani, Plantusin a dat startul acestei provocari chiar in cadrul unui concurs

Am primit o invitatie interesanta de la Fares, exact azi, când, întâmplator sau nu (nu mai cred in coincidente de un secol!) am regăsit o pagina veche de ziar. Am primit-o de la primul meu partener de emisiune: Cristin Tocan.

Pentru ca brandul Plantusin de la Fares împlinește 25 de ani de tradiție și experiență, îmi propune sa scriu exact despre foaia aceea de ziar, publicată acum 25 de ani. Despre ce s-a întâmplat in răstimp. Despre cum Teo, cea din foaia aceea îngălbenită de vreme, a devenit Teo cea sigura ca poate face orice, in meseria ei. In viața ei.

Ultimii 25 de ani n-au fost ușori pentru nimeni. S-au întâmplat și dezîntamplat atâtea, s-au legat și dezlegat prietenii și vieți. Un lucru m-a ținut dreapta: atitudinea in fața inevitabilului.

M-am bucurat de orice am putut face pentru cei din jur și pentru mine și m-am lamentat cât mai puțin pentru ce n-am putut schimba. Mi-am retezat mila de sine și am acționat fără încetare. Am luptat pentru viața mea și am început s-o pretuiesc mai mult, după ce era sa pierd miracolul ei.

Am început sa înțeleg, alături de cei cărora le sunt aproape, ca uneori, intamplarile mai putin bune ne apropie între noi, ne apropie de Dumnezeu și de natura. De firesc. Cred că și bucuriile mici, delicate, cele nebăgate in seama, m-au ajutat.

Bucuriile aparent banale, ele sunt cele care ma ating mai tare. Un ceai cu un prieten e mai prețios ca aurul. Un ceai bun şi parfumat este pretext pentru conversație, pentru cunoaştere reciprocă, pentru iubire. Seninul inimii vine din abilitatea de a înțelege că un ceai nu e niciodata doar un ceai. Asta am făcut in ultimii mei 25 de ani.

Am învățat lucrurile mari, am prețuit lucrurile mici și am înțeles ca toate-s pe lume intr-o armonie pe care sper sa v-o destăinui peste alți 25.

CONCURS:

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top