Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir

Stiri

Teo Trandafir: Am ales să trec pe lângă moarte cu onoare

Teo Trandafir interacționează zilnic cu prietenii săi de pe Instagram și Facebook. În fiecare zi înainte și după emisiune intră live, pe Facebook și Instagram.

Întrebată de un prieten virtual cu ce atitudine trece peste momentele grele prin viața, Teo i-a povetit celui care i-a adresat întrebarea că atunci când a fost la Viena și i s-a spus că va muri, a ales să treacă cu onoare peste această încercare.

Tot în live-ul de astăzi, Teo a mai povestit despre cum a crescut-o ea pe Maia și relația dintre cele două.

Alte întrebări la care Teo a mai răspuns pe Instagram

Ce persoană ți-a fost exemplu încă de pe vremea când erai copil?

Teo Trandafir si mama sa

Teo alături de Nășica, mama sa și Maia

Teo a răspuns sincer și a vorbit de Nășica, matușa în casa căreia s-a născut. Nu are niciun defect. Această persoană este desăvârsirea. A depăși de mult vârsta de 90 de ani și este un exemplu pentru mine în continuare.

Redăm mai jos un transcript ale celor povestite de Teo în sesiunea de live.

Teo despre Mircea Cărtărescu

Nostalgia este cartea vieții mele, am citit-o în câteva zile care au fost minunte și ma credeți că la svârșit, îmi aduc aminte exact, momentul în care am terminat-o, a fost ca atunci când am pierdut pe cineva.

Teo despre notele mici și Adrian Sârbu

La notele mele mici nu mai țin minte cum am reacționat, dar la notele mici ale Maiei mai știu. Când era Maia mică și lucram pentru mentorul meu (Adrian Sârbu), la un moment dat am făcut audiențe foarte mici, și m-am dus la mentorul meu și i-am spus că este îngrozitor ce se întâmplă. Și mi-a zis așa, domnul Adrian Sârbu, la ce mi-ar folosi Teo să te biciu pe o spinare deja insângerata de tine însuți. Și am învățat asta și am folosit tot  știam de la el ca să îmi cresc copilul.

Ce faci când se stinge focul interior?

Tot mentorul meu m-a învățat că înăuntru oamenilor extraordinari, arde un foc. Dacă vă concentrați cu atenție cu pasiunea aia care te arde pe dinăuntru, odata ce se stinge focul nu știu ce se poate face. Eu am fost învățată să nu las focul ca să se stingă.

Teo despre cărtile de dezvoltare personale

După părerea mea există viață de dezvoltare personală.

TEOria noul proiect Teo Trandafir

TEOria este noul proiect online a lui Teo Trandafir. Pe www.teoriashow.com puteți asculta cele mai recente podcasturi realizate de Teo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top