Connect with us

Revistateo.ro

Anca Pandrea, declarații după ce a ajuns de urgență la spital: „Nu am simțit nimic”

Staruri

Anca Pandrea, declarații după ce a ajuns de urgență la spital: „Nu am simțit nimic”

Anca Pandrea trece prin clipe grele, după ce a fost găsită într-o baltă de sânge de către vecinii săi. Motivul pare să fi fost o cădere bruscă de tensiune, pe fondul unei răceli.

„Actrița lăsase poarta întredeschisă, pentru că pe stradă erau câinii ei și voia să îi lase să se întoarcă în curte. După ce s-a îmbrăcat în pijamale, când se pregătea să se ducă la culcare, i s-a făcut rău. E răcita de trei zile și ia antibiotice.

S-a lovit la cap, dar nu are hematom și nu are probleme de niciun fel. I-au făcut tomografie și toate analizele. Este cusută la cap și se pare că i-a curs destul de mult sânge”, a spus un apropiat al actriței, pentru MEDIAFAX.

Citește și: Anca Pandrea, internată de urgență

Văduva regretatului Iurie Darie crede că dacă nu erau cei doi câini ai săi, care au ieșit singuri din curte, mai mult ca sigur ar fi avut și ea soarta Stelei Popescu, actrița care anul trecut a fost găsită fără viață în curtea casei sale, după ce a căzut și s-a lovit.

„Noroc că am lăsat poarta deschisă. Vecina a văzut câinii fără mine. Am leșinat în casă. M-a găsit plină de sânge, cu capul spart. Am căzut pe spate. Nu am simțit nimic. Știu că mă îmbrăcasem în pajama.

Nu-mi mai amintesc nimic. Am auzit doar vocea Cătălinei. I-am zis prietenei mele să nu mă lase. Nu am știut că a venit și salvarea și poliția. Mi s-a întâmplat ceva asemănător și acum 10 ani. Atunci m-a ridicat Iura. Aveam tensiunea foarte mică”, a declarat Anca Pandrea pentru Libertatea.

Citește și: Anca Pandrea nu are voie să iasă din casă

Actrița este în stare stabilă acum. Medicii susțin că ea a suferit o cădere de tensiune pe fondul unei răceli. Va petrece sfârșitul de săptămână la Spitalul Floreasca și va fi externată luni, după ce i se vor mai face niște analize pentru ca medicii să se asigure că este bine.

Anca Pandrea, dependentă de un inhalator de când l-a pierdut pe Iurie Darie

De când l-a pierdut pe Iurie Darie, Anca Pandrea e dependentă de un inhalator. Fără acesta, ea riscă să-și piardă viața, motiv pentru care actrița și-a cumpărat, recent, un aparat nou, performant, care să o ajute la respirație.

Am insuficiență pulmonară și cardiacă. În fiecare dimineață, am nevoie de inhalator. Sunt depedentă de el. Risc să mor în somn. Mi-am luat unul nou, de care aveam mare nevoie. Am probleme și cu spatele. Din cauza durerilor de la mijloc, am început procedurile cu parafină și cu ultrasunete. Merg cam în fiecare zi, timp de două ore”, a mărturisit aceasta pentru Libertatea anul trecut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top