Connect with us

Revistateo.ro

Anca Pandrea, declarații emoționante: „Nu mai am mult...”

Staruri

Anca Pandrea, declarații emoționante: „Nu mai am mult…”

La câteva zile după ce a fost găsită inconștientă de către vecini și a ajuns de urgență la spital, Anca Pandrea a făcut o declarație emoționantă. Aceasta susține că i-a visat pe Iurie Darie și pe Stela Popescu.

Actrița a mărturisit că fostul său partener de viață o ținea de mână pe Stela Popescu. Invitată la „WoWbiz”, Anca Pandrea a dezvăluit prin ce a trecut în ultima vreme.

Citește și: Anca Pandrea se teme să mai iasă din casă după ce a ajuns la spital

L-am visat cu 2 zile înainte de accident. Îl strigam, iar el era de mână cu Stela Popescu. Zâmbeau, râdeau, și îi spuneam să vină încoace. Iar ea spunea: «Lasă-l, că tu ești obișnuită să stai singură.» Și se țineau de mână.

Uneori privesc tabloul lui și i se schimba expresia ochilor. Și nu doar mie mi se pare, dar și oamenilor care vin în vizită”, a mărturisit actrița în cadrul emisiunii “WOWbiz”.

Eram singură, dar în clipa în care mi-au adus tabloul cu Iura, am început să conștientizez ce mi s-a întâmplat.

Eu nu mai mâncam, fumam foarte mult, beam destul de mult. Ajunsesem să fumez cam patru pachete de țigări pe zi, sperând să ajung la Iura. Dar nu am ajuns la Iura, am ajuns la spital. Sinucidere lentă, nu știu cum să o numesc. Mai am…mai am de scris cartea, dar vin și eu acuși! Nu mai am mult și vin, păpușa mea! (n.r. către tabloul cu Iura)”, a mai spus cu emoție în glas Anca Pandrea.

Citește și: Care este starea de sănătate a actriței Anca Pandrea

Zilele trecute, Anca Pandrea a dezvăluit cum a fost găsită de către vecinii săi, care au sunat la 112.

„În seara aceea, după evenimentul organizat la Palatul Parlamentului, de Ziua Naţională a Ziaristului Român, am venit acasă cu Miron Cozma şi cu o prietenă. Chiar el zicea că eram bine când m-a lăsat, iar eu am lăsat poarta deschisă, ca să se plimbe câinii, pentru că se întorc ei singuri acasă.

Vecina i-a văzut în stradă, era trecut de 22.00, şi a venit în casă să mă caute. M-a strigat. Eu căzusem în casă, cred că nu mi s-a mai oxigenat creierul, am căzut ca o scândură, pe spate. Nu ştiu când au venit poliţia, salvarea…. îmi mai amintesc când a venit prietena Dana şi i-am zis să nu mă lase.

M-am trezit la reanimare. M-au cusut, iar peste 12 zile merg să-mi scoată firele. Am stat în spital de pe 28 iunie, până pe 3 iulie, şase zile. Acum sunt bine. Am o mică teamă. Când merg pe stradă, întind mâna după Iura, e o senzaţie inexplicabilă. Dar trebuie să-mi revin. Mai am răni la mâna stângă şi vânătăi, la dreapta”, a spus Anca Pandrea pentru click.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top