Connect with us

Revistateo.ro

Care este starea de sănătate a actriței Anca Pandrea

Staruri

Care este starea de sănătate a actriței Anca Pandrea

Marea actriță Anca Pandrea a ajuns în ultimele zile la spital și toată lumea s-a gândit la ce e mai rău. Acum fosta soție a legendarului Iurie Darie va fi externată astăzi, așa că principala cauză a leșinulului produs săptămâna trecută ar fi o lipsă de oxigenare a creierului.

O vecină de-ale Ancăi Pandrea a fost alarmată acum mai bine de 7 zile pentru că patrupezii actriței au ieșit neînsoțiți în curte. Vecina a simțit că e ceva în neregulă așa că a dat buzna în casa ei să vadă dacă se simte bine.

Anca Pandrea a stat de vorbă cu reporterii de la Libertatea și a mărturisit că starea ei este stabilă. Mai mult, acum nu își amintește nimic din ce s-a întâmplat în ziua în care a ajuns la spital.

„Mi s-a povestit ca m-au luat cu salvarea și că a fost și poliția. Mi s-a făcut rău”, a spus marea actriță pentru Libertatea.

„Am fost cusută la cap. Mă simt mai binișor. Nu m-au mutat într-o rezervă, întrucât au preferat să rămțn la reanimare, să mă țină sub observație în cazul în care mi s-ar fi făcut din nou rău”, a mărturisit actrița pentru Libertatea.

„Aveam amețeli, dar nicio secundă nu m-am gândit că o să ajung aici”.

Cu toate acestea, Anca încă nu știe cu exactitate ce i-a cauzat leșinul de săptămâna trecută.

”Mi-au făcut evaluarea. Se pare că sunt fracțiuni de secundă când creierul nu se oxigenează cum trebuie”, a mai spus aceasta.

„În fața patului în care stau e o oglindă. Am întrebat dacă o pot muta, să nu mă mai văd când mă bandajează, cu capul în fașă”, a mai spus Anca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top