Connect with us

Revistateo.ro

Anca Pandrea se teme să mai iasă din casă după ce a ajuns la spital

Staruri

Anca Pandrea se teme să mai iasă din casă după ce a ajuns la spital

Anca Pandrea a trecut prin clipe foarte grele în urmă cu o săptămână, atunci când a ajuns de urgență la spital. Fosta parteneră de viață a lui Iurie Darie a fost externată, însă problemele nu s-au terminat pentru aceasta.

Actrița a ajuns acasă la cățeii săi, cei care au ajutat-o pe Anca să primească ajutor de la vecinii săi. Atunci când a căzut, câinii au ieșit din curte și i-au alertat pe vecini.

Acum, vedetei îi este foarte greu să iasă din curte. Acesteia îi este frică să mai iasă din casă și a fost nevoită să meargă și la psiholog pentru a trece peste această fobie.

Citește și: Anca Pandrea, declarații după ce a ajuns de urgență la spital: „Nu am simțit nimic”

„În seara aceea, după evenimentul organizat la Palatul Parlamentului, de Ziua Naţională a Ziaristului Român, am venit acasă cu Miron Cozma şi cu o prietenă. Chiar el zicea că eram bine când m-a lăsat, iar eu am lăsat poarta deschisă, ca să se plimbe câinii, pentru că se întorc ei singuri acasă.

Citește și: Care este starea de sănătate a actriței Anca Pandrea

Vecina i-a văzut în stradă, era trecut de 22.00, şi a venit în casă să mă caute. M-a strigat. Eu căzusem în casă, cred că nu mi s-a mai oxigenat creierul, am căzut ca o scândură, pe spate. Nu ştiu când au venit poliţia, salvarea…. îmi mai amintesc când a venit prietena Dana şi i-am zis să nu mă lase.

M-am trezit la reanimare. M-au cusut, iar peste 12 zile merg să-mi scoată firele. Am stat în spital de pe 28 iunie, până pe 3 iulie, şase zile. Acum sunt bine. Am o mică teamă. Când merg pe stradă, întind mâna după Iura, e o senzaţie inexplicabilă. Dar trebuie să-mi revin. Mai am răni la mâna stângă şi vânătăi, la dreapta”, a spus Anca Pandrea pentru click.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top