Connect with us

Revistateo.ro

Știai că trebuie să faci asta pentru un păr voluminos?

Par & Coafuri

Știai că trebuie să faci asta pentru un păr voluminos?

Vrei ca podoaba ta capilară să pară mai voluminoasă fără niciun efort? Fă-ți breton! Este cea mai simplă metodă pentru a adăuga puțin volum. În plus, o schimbare de look este binevenită oricând pentru oricine, nu-i așa? Pe lângă asta, o altă idee foarte bună este să te tunzi în scări. Astfel părul va fi întotdeauna în mișcare, fapt care va da senzația de mai mult volum.

CITEȘTE ȘI: SFATURI PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI PRIMĂVARA

Vârfurile vopsite în altă culoare dau impresia de lungime. În plus, este un trend care a prins foarte bine și încă este la modă. Dacă ai părul închis la culoare te poți vopsi blond sau chiar argintiu la vârfuri. Dacă ești blondă, albastru sau roz sunt nuanțe perfecte pentru tine. Dacă vrei să adopți efectul ombre, cea mai ubnă soluție este să îți vopsești părul începând cu zona dintre ureche și bărbie.

Este foarte important să folosești produsele de styling special create pentru tipul tău de păr. De exemplu, dacă tu ai firul gros și folosești un spray de volum pentru păr subțire, s-ar putea să nu ai parte de efectul dorit. Nu uita că produsele profesionale sunt cele mai eficiente și dau rezultate în cel mai scurt timp. Le poți achiziționa din saloane sau din magazinele specializate.

Mergi la un eveniment și ai nevoie de un păr mai bogat? Adoptă o coafură care să dea impresia de volum. Un accesoriu în păr te va ajuta foarte mult. Cocurile sunt cea mai bună cariantă, însă o coadă de cald sau niște bucle vor oferi și ele impresia că ai un păr voluminos și foarte puternic.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top