Connect with us

Revistateo.ro

Cum poţi obţine un păr cu volum cu ajutorul PERIUŢEI DE DINŢI

Stiri

Cum poţi obţine un păr cu volum cu ajutorul PERIUŢEI DE DINŢI

Vrei un păr cu volum? Obţine-l cu ajutorul unei banale periuşe de dinţi!

Părul subţire şi fragil este o problemă cu care se confruntă multe femei. Din păcate nu există soluţii care să îngroaşe într-adevăr firul de păr, însă există câteva trucuri minune care te ajută să obţii mai mult volum şi un aspect de invidiat. Dacă ai părul subţire, trebuie să ştii că maştile şi tratamentele naturale sunt foarte importante pentru îngrijirea prodoabei tale capilare. Foloseşte cel puţin o dată pe săptămână o mască pentru pră devitalizat şi vei vedea diferenţa.

CITEŞTE ŞI: 6 LUCRURI PE CARE NIMENI NU ŢI LE SPUNE DESPRE BALSAMUL DE PĂR

Uleiurile precum cel de cocos sau cel de argan te ajută din plin să obţii un păr mai puternic şi să combaţi efectele nocive pe care mediul extern le are asupra părului tău. Pe lângă aceste lucruri, poţi apela la un truc simplu, banal, dar de mare efect! Periuţa de dinţi este instrumentul principal, care îţi ca oferi un volum de invidiat.

Ai nevoie de o periuţă de dinţi nouă şi curată. Separă-ţi părul în şuviţe subţiri şi piaptănă-l de la vârfuri spre rădăcină cu periuţa de dinţi. Perii acesteia trebuie să fie moi şi deşi. Astfel volumul va fi subtil şi de efect, coafura ta va părea foarte naturală şi tu vei arăta ca şi cum te-ai trezit cu acest aspect. Repetă această procedură pentru tot capul şi rezultatul va fi impresionant.

La final piaptănă-te foarte uşor, cu un pieptăn normal, astfel încât să nu aplatizezi părul. Pulverizează fixativ şi gata! Ai obţinut o coafură de zi specială, fără prea mult efort, folosind o banală periuţă de dinţi!

Sursa foto: stylebell.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top