Connect with us

Revistateo.ro

Ai părul fin Iată cum îi dai volum!

Par & Coafuri

Ai părul fin? Iată cum îi dai volum!

Un păr fin îşi pierde volumul imediat după spălare şi coafare, având un aspect fără vlagă şi strălucire.

CITEŞTE ŞI: VEZI CE CULOARE DE PĂR SE POARTĂ ÎN 2015

În primul rând trebuie să ştii cum să recunoşti un păr fin. Iată care sunt semnalmentele: diamentrul firului este mai mic, are mai puţin volum şi elasticitate, este foarte moale, are o rezistenţă scăzută la procese chimice, cum este vopsirea, arată fără vlagă şi tinde să fie sensibil, se încărca repede electrostatic, iar coafura nu durează mult timp.

Un păr fin este lipsit de volum tocmai pentru că firul subţire are un diametru cu 30% mai mic decât cel al unui păr normal. Pe lângă acest lucru, structura este lipsită de fermitate. Firul de păr normal are o grosime în medie de aproximativ 0,08 mm, iar cel fin are o grosime de numai 0,05 mm. Din cauza acestui lucru, părul nu este suficient de puternic pentru a păstra forma coafurii. Drept urmare, îşi pierde foarte repede din volum.

Volumul la părul fin se creează prin formă, respectiv trepte în scări. Această tăietură îl ajută să capete volum în special în partea de top unde de regulă stă lipit de cap. Prin trepte creăm mişcare, un lucru de care are nevoie părul fin. Ne putem ajuta şi de produse.

Prin urmare, pentru a obţine volum de durată în cazul părului fin este nevoie de o tunsoare potrivită, dar şi de produse de îngrijire şi hairstyling care oferă rezistenţă şi stabilizează structura.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top