Connect with us

Revistateo.ro

Cum repari buzele crapate cu un pliculet de ceai

Cosmetica

Cum repari buzele crapate cu un pliculet de ceai

Iarna este destul de dura cu pielea delicata a femeilor, iar temperaturile scazute nu iarta. Frigul ti-a afectat buzele, iar acestea sunt crapate? Iti punem la dispozitie un remediu foarte simplu. Uite cum repari buzele crapate cu un pliculet de ceai.

Cum repari buzele crapate cu un pliculet de ceai

Nu trebuie sa mai folosesti creme costisitoare sau sa te dai in permanenta cu balsam de buze, pentru a preveni deshidratarea acestora. Pentru a-ti repara buzele crapate, ai nevoie doar de un PLICULET DE CEAI VERDE.

Tot ce ai tu de facut este sa inmoi pliculet in putina apa calduta, apoi sa il pui pe buza afectata si sa il lasi sa actioneze cateva minute. Acest ceai are in compozitie L-teanina, care are un efect calmant asupra pielii. In plus, taninurile din acest ceai indeparteaza senzatia de arsura si usturime, reparand in profunzime celulele pielii. Vei vedea ca buzele tale vor fi mai catifelate de la prima utilizare a acestui remediu.

Cum repari buzele crapate cu un pliculet de ceai

CITESTE SI: 5 Pasi simpli pentru un ten ingrijit iarna aceasta. Vezi care sunt!

CITESTE SI: Ce se intampla cu parul tau iarna. 80% dintre oameni nu stiau asta!

CUM SA PREVII CRAPAREA BUZELOR
O hidratare corespunzatoare te tine departe de un astfel de disconfort. Trebuie sa tii minte ca atunci cand esti afara, iar vantul bate puternic, buzele au tendinta sa se usuce, dar tu nu trebuie sa le umezesti cu saliva. Chiar daca tentatia este mare pentru ca disconfortul este alungat pe moment, cand deshidratarea revine, buzele tale vor avea de suferit mai rau.

Tine in permanenta la tine un balsam de buze (intens hidratant) si foloseste-l de fiecare data cand iti simti buzele uscate.

Daca balsamul te deranjeaza, poti purta un fular sau o esarfa deasupra gurii, pentru a-ti feri buzele de actiunea dura a gerului.

Nu numai hidratarea buzelor conteaza, ci si cea a intregului organism, asa ca este primordial sa consumi cat mai multe lichide!

Un alt aspect important in prevenirea buzelor crapate il reprezinta EXFOLIEREA. Daca iti exfoliezi buzele cel putin o data pe saptamana, nu ar trebui sa mai ai astfel de probleme.

In plus, seara, inainte de culcare, iti poti aplica o crema grasa pe buze, pe care sa o lasi sa actioneze in timp ce dormi. Te vei trezi cu buze moi si catifelate.

Ce alte remedii pentru buzele crapate mai stii? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: www.newhdwallpaper.in

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top