Connect with us

Revistateo.ro

Leacuri excepționale folosite în timpul lui Iisus pentru menținerea sănătății și tratarea unor boli.

Sanatate

Leacuri miraculoase din vremea lui Iisus

Încă din cele mai străvechi timpuri, oamenii îți tratau bolile folosind diverse plante naturale ale căror proprietăți sunt fructificate cu succes și în ziua de astăzi.

Întorcându-ne mult în timp, medicamentele și leacurile din perioada în care a trăit Iisus s-au aflat cu precădere sub influența medicinei grecești. Era considerată revoluționară și eficientă în acele timpuri.

Iată ce remedii miraculoase se foloseau în timpurile lui Iisus

Medicina antică greacă avea în vedere fluidele corporale, precum: sângele, bila galbenă, bila neagră, iar ulterior aceste concepte medicinale au fost adoptate și de romani, în timpul vieții lui Iisus.

Istoricul roman și botanistul Plinius cel Bătrân recomanda tămâia ca un antidot pentru otrăvirea cu cucută. Se credea totodată că tămâia ar fi eficientă și în problemele digestive și în tratarea răcelii. În plus, ea era considerată bună pentru tratarea părului și regenerarea pielii.

Smirna, supranumită și aur pentru sistemul imunitar. Alături de tămâie, cei trei magi au dus în dar pruncului Iisus smirnă. Ambele considerate, ambele considerate a fi de lux și la fel de prețioase ca aurul. Beneficiile smirnei nu încetează să ne uimească și astăzi.

În mod tradițional, smirna era folosită pentru a trata artrita, pentru a îmbunătăți circulația, pentru tulburări digestive, dureri ale menstruației, infecții respiratorii.

Usturoiul, planta vitalității. Este una dintre cele mai vechi plante cultivate pe acest pământ, datând de acum 6000 de ani. Egiptenii antici credeau că usturoiul este înzestrat cu virtuți sacre. Era plasat în mormintele faraonilor. Totodată era obligatoriu ca sclavii care construiau piramidele să consume usturoi, intensificându-și astfel puterea și vitalitatea.

Varza este renumită pentru aproape 90 de remedii. Specialiștii în Medicina timpurilor lui Iisus considerau că prin consumul frecvent de varză crudă te protejezi împotriva durerilor de cap și întărești vederea. Compresele de varză înmuiată în apă călduță erau folosite în tratarea rănilor și luxațiilor și chiar a diverselor forme de cancer, chiar dacă termenul nu este cunoscut în acele timpuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top