Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să faci pentru un păr mai sexy

Stiri

Ce trebuie să faci pentru un păr mai sexy

Un păr frumos și sexy este visul oricărei femei, așa că de ce să nu facem toate eforturile necesare pentru a-l obține? Poate structura firului tău de păr nu îți oferă un volum extrordinar, însă cu mici trucuri poți îndrepta parțial această problemă. Un prim pas foarte important este să ai o tunsoare potrivită. Spre exemplu, o tunsoare în scări va adăuga inevitabil un plus de volum și va oferi podoabei capilare o energie constantă. Dacă nu vrei să îți tunzi tot capul în scări, optează pentru partea din față astfel încât suvițele acelea să fie mereu în mișcare.

CITEȘTE ȘI: TRUCURI PENTRU UN PĂR CA DE VEDETĂ

Specialiștii recomandă evitarea balsamurilor puternice și a măștilor pentru păr în cazul în care nu ai suferi tratamente chimice. Alege un balsam ușor, organic, care să nu încarce firul de păr. Majoritatea tratamentelor îngreunează părul și îl lasă lipsit de volum. De aceea, dacă părul nu este extrem de deteriorat, cu cât folosești mai puține produse cu atât este mai bine. Nu uita să aplici balsamul doar în zona vârfurilor, sau pe lungimea părului, nu și pe scalp.

Pentru un volum uimitor folosește produse care ridică firul de păr de la rădăcină. Spuma este o variantă foarte eficientă are pe lângă faptul că ridică firul de păr oferă textură. Evită sprayul pentru strălucire, uleiurile, ceara de păr și alte seruri. Practic, orice produs pe bază de silicon îngreunează firul de păr și îi ia din volum.

Folosește căldura pentru a crea dimensiune. Este o variantă mult mai eficientă decât produsele de styling. Un uscător activează toate ingredientele pe care le-ai aplicat pe firul de păr și oferă volum. Cu ajutorul unei perii potrivite poți obține o coafură de vis fără prea mult efort.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top