Connect with us

Revistateo.ro

Sfaturi inedite de la David Malett, cel mai bun hair-stylist din Paris

Par & Coafuri

Sfaturi inedite de la David Malett, cel mai bun hair-stylist din Paris

Numele lui este David Malett, iar rolul sau este unul destul de complicat pentru orice femeie.

Malett se ocupa de podoaba capilara a celor mai cunoscute parizience, fie ca e vorba de femei de afaceri, fotomodele, actrite sau secretare.

Par scurt dupa 50 de ani?

Malett este unul din cei mai apreciati hair-stylisti din lume, numarul 1 in Franta, unul din preferatii vedetelor internationale precum Natalie Portman sau Demi Moore.

Evenimentele cu covor rosu din Franta precum Festivalul de Film de la Cannes sau Paris Fashion Week conteaza pe Malett. „Am cliente de 18 ani, unele sunt celebritati, altele sunt casnice, secretare, avocate, de toate”, se lauda Malett pentru Vogue Spania.

david-malett

Hair-stylistul care a fost multi ani consilierul personal al lui Demi Moore este mahnit sa observe ca in societate exista o regula nescrisa conform careia femeile trecute de 50 de ani trebuie sa se tunda: „Nu sunt de acord cu ideea ca dupa o anumita varsta trebuie sa ai un look determinat.

Cred ca este cea mai mare greseala pe care o fac femeile”. David sustine ca parul scurt imbatraneste si mai mult femeile. Daca isi lasa parul lung si il ingrijesc cum trebuie, acestea pot parea mai tinere cand ating varste de 50 sau 60 de ani.

Parul vopsit in culori artificiale nu aduce nimic placut

Cu toate acestea, „cred ca toate femeile trebuie sa poarta parul scurt macar o data pentru a vedea cum este, pentru a vedea cum se spala si se ingrijeste un par scurt caci e un sentiment diferit. Un alt sfat pe care Malett il da femeilor care se confrunta cu firele albe este sa nu le acopere, ci sa le imblanzeasca cu un blond platinat.

Pe de alta parte, Malett sustine ca nu este adeptul parului vopsit in culori artificiale. Acesta considera ca parul in nuante de albastru electric, verde sau mov nu aduce nicio nota de stil in plus, dar intelege ca anumite femei vor sa ofere un contrapunct din punct de vedere stilistic.

Bobul lung, tunsoarea universala

David sustine ca exista o singura coafura care avantajeaza absolut orice femeie, indiferent de statura si conformatia fetei: bobul lung. Aceasta coafura iti permite sa faci ce vrei cu parul tau: il poti prinde, il poti increti sau ondula la varfuri si va arata tot timpul bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top