Connect with us

Revistateo.ro

Vrei o schimbare? Poti incerca ceva inedit: parul pixelat. Este un trend acre a aparut in Madrid. Afla despre ce este vorba.

Par & Coafuri

Vrei o schimbare? Poti incerca ceva inedit: parul pixelat

Uneori simti nevoia sa faci o schimbare. Poate iti schimbi stilul vestimentar, ori culoarea parului. Daca vrei sa iesi din tipare si iti doresti o coafura noua, ai putea opta pentru parul pixelat. Daca simti ca te reprezinta, de ce sa nu ii dai o sansa? Afla mai multe despre aceasta coafura din randurile de mai jos.

Parul pixelat pentru o coafura noua

Totul a inceput la un salon din Spania, „X-Presion”. Acolo a luat nastere coafura care a ataras atentia mai multor femei. Desigur, nu i se potriveste oricui si nu oricine poate avea curajul sa o incerce. Coafura este indicata pentru orice tip de par. Sunt folosite mai multe culori pentru a realiza aceasta coafura ce va da senzatia ca podoaba ta capilara este formata din pixeli.

Un reprezentant al salonului din Madrid a spus intr-un interviu ca stilul acesta a aparut din greseala. Cand au vazut rezultatul neasteptat, au inceput sa invete lucruri noi si astfel au dat startul unui nou trend. De asemenea, acesta a daugat ca parul pixelat poate fi usor de intretinut. Chiar daca iti creste parul, vopseaua va arata bine in continuare. Iar daca simti nevoia sa mai retusezi cate ceva, atunci ti-ai putea face alti pixeli aproape de radacina parului.

Vrei o schimbare? Poti incerca ceva inedit: parul pixelat. Este un trend acre a aparut in Madrid. Afla despre ce este vorba.

Vrei o schimbare? Poti incerca ceva inedit: parul pixelat

Insa pentru a obtine parul pixelat este nevoie sa apelezi la ajutorul unui hairstylist. Trebuie sa cunoasca anumite tehnici pe care sa le aplice in momentul in care realizeaza coafura pixelata. Altfel, totul ar putea fi un esec.

Asadar, daca vrei sa faci o schimbare, ai putea incerca parul pixelat. Desigur, daca simti ca ti se potriveste si daca te caracterizeaza. Insa nu uita ca nu trebuie sa incerci asta acasa, pentru ca nu cunosti tehnicile necesare. Un hairstylist te poate ajuta in acest sens. Este o coafura inedita pe care mai multe femei au incercat-o.

Surse foto: mocadoti

Articole pe aceeasi tema:

Cum afecteaza coafura pe care o adopti calitatea parului

Ce coafură să porţi în funcţie de zodia ta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top