Connect with us

Revistateo.ro

Sfaturi pentru a stimula creșterea părului

Par & Coafuri

Sfaturi pentru a stimula creșterea părului

Dacă te gândești ce ai putea face pentru ca părul tău să crească mai repede, mai sănătos și mai puternic, iată câteva sfaturi care te vor ajuta cu siguranță!

Este extrem de important să te tunzi în mod regulat. Deși pare ciudat, aceasta este o condiție esențială pentru ca părul tău să fie puternic și să crească mai rapid. Atunci când nu tai vârfurile, firul devine mai subțire, mai slăbit și mai predispus la rupere. Astfel nu faci decât să îți pierzi podoaba capilară și să aștepți în zadar să-ți crească părul, folosind diverse produse care nu își vor face efectul pentru simplul fapt că un fir despicat și slăbit nu mai poate fi reparat cu nici o substanță.

CITEȘTE ȘI: CELE 7 MIRACOLE ALE ULEIULUI DE ARGAN

Un alt lucru important pe care trebui să îl faci este să-ți masezi scalpul cu uleiuri calde. Renunță la tratamentele scumpe din magazine și încearcă cel puțin o lună această variantă. Uleiurile de jojoba, de cocos, de măsline sau de migdale dulci sunt remedii excelente împotriva căderii părului. Ele întăresc firul de la rădăcină și cu ajutorul masajului, circulația la nivelul scalpului este stimulată. Astfel părul crește mai sănătos și într-un mod mult mai rapid.

Hidratarea este esențială pentru creșterea părului. Asigură-te că bei cel puțin 2-3 litri de apă pe zi pentru a elimina toxinele din organism și a-ți întări firul de păr. Un păr uscat este mult mai predispus la rupere, este lipsit de viață și nu are strălucire. Pe lângă asta, asigură-te că incluzi în dieta ta alimente bogate în proteine și nutrienți de care podoaba ta capilară are nevoie pentru a se dezvolta corespunzător.

Uleiul din semințe de struguri poate face minuni pentru părul tău. Repară în profunzime, întărește firul și atunci când este folosit prin masarea scalpului, stimulează creșterea părului. Utilizează-l de 2 ori pe săptămână, timp de cel puțin două luni și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top