Connect with us

Revistateo.ro

Sigur nu stiai asta! Uite ce se intampla daca te dai cu mustar pe par!

Par & Coafuri

Sigur nu stiai asta! Uite ce se intampla daca te dai cu mustar pe par!

Uite ce se intampla daca te dai cu mustar pe par!

Exista numeroase tratamente naturiste pentru ingrijirea parului, insa pe acesta cu siguranta nu il stiai! Mustarul face minuni pentru intarirea firului de par si stimuleaza cresterea mai mult decat orice alt ingredient. Persoanele care l-au utilizat timp de o luna de zile s-au bucurat de o crestere a parului de aproximativ 2-3 cm. Absoarbe cu succes excesul de sebum, stimuleaza circulatia de la nivelul scalpului si echilibreaza nivelul de hidratare. Iata ce trebuie sa faci!

Exista mai multe retete care contin acest ingredient minune si toate ajuta in special la cresterea parului. Cea mai populara dintre ele este masca cu mustar si chefir pentru care ai nevoie de o lingurita de mustar, o lingura de chefir si un ou. Amesteca bine toate ingredientele, aplica-le pe scalp si pe lungimea parului si acopera-ti podoaba capilara cu folie de pastic. Tine folia pe cap aproximativ 20 de minute si apoi spala-te cu sampon in mod normal. Foloseste aceasta masca o data pe saptamana si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

O alta reteta eficienta este cea cu mustar si miere. Ai nevoie de: o lingura de mustar, o lingura de miere de albine organica, o lingura de ulei de migdale, un galbenus de ou si o lingura de chefir. Amesteca toate ingredientele si aplica compozitia obtinuta pe lungimea firului de par. Acopera parul cu folie de plastic si asteapta 30-40 de minute. Spala-te cu sampon si nu uita de balsam!

ATENTIE! Toate aceste masti sunt interzise persoanelor cu pielea sensibila sau foarte uscata. Mustarul are proprietatea de a usca si de a irita pielea sensibila. Foloseste mastile de mai sus o data pe saptamana si nu mai des. Iti sunt recomandate in special daca ai scalpul uleios, insa functioneaza si daca ai un scalp normal, cu un PH echilibrat. Este indicat sa folosesti mustar organic.

Sursa foto: blackhairaffairsa.blogspot.com

CITESTE SI: CUM FOLOSESTI ULEIUL DE COCOS SI LAMAIA PENTRU CRESTEREA PARULUI

Iata cum poti folosi uleiul de cocos si lamaia pentru a stimula cresterea parului!

Dietă cu lămâie! Slăbeşte sănătos până la 10 kg în 16 zile

Dietă cu lămâie! Slăbeşte sănătos până la 10 kg în 16 zile

Aceste doua ingrediente pot face minuni atunci cand sunt combinate. Uleiul de cocos hidrateaza firul de par in profunzime si ingrijeste scalpul. Este ingredientul ideal pentru persoanele care au parul rar, uscat si lipsit de viata. Nutrientii continuti de aceasta minunata grasime vegetala sunt esentiali pentru o podoaba capilara sanatoasa si puternica.

Lamaia este un ingredient puternic care are un continut ridicat de vitamina C, vitamina extrem de importanta pentru sanatata pielii capului. Cu ajutorul sucului de lamaie echilibrezi scalpul gras si hranesti foliculii firului de par. In plus, acest remediu ajuta la indepartarea matretii si a uleiurilor in exces.

Combinate, uleiul de cocos si sucul de lamaie au proprietatea de a stimula cresterea firului de par intr-un timp record. Amesteca intr-un vas curat 2 linguri de ulei de cocos incalzit in prealabil la cuptorul cu microunde, sucul de la o jumatate de lamaie si cateva picaturi de ulei esential de levantica. Aplica acest tratament pe toata lungimea firului de par, insistand pe zona scalpului. Maseaza timp de 5 minute si apoi lasa ingredientele sa actioneze timp de jumatate de ora. Spala-te apoi, in mod normal, cu un sampon delicat si nu uita sa folosesti balsamul.

Acest tratament poate fi utilizat si sub forma de exfoliant daca este combinat cu o lingurita de zahar brun. Granulele de zahar stimuleaza circulatia de la nivelul scalpului si curata in profunzime, permitand celorlalte ingrediente sa patrunda in profunzimea straturilor de piele. Foloseste masca si exfoliantul cel mult o data pe saptamana.

Sursa foto: chloeryanmakeupartist.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top