Connect with us

Revistateo.ro

Sfaturi pentru îngrijirea părului primăvara

Par & Coafuri

Sfaturi pentru îngrijirea părului primăvara

Oțetul este recunoscut pentru proprietățile sale benefice asupra podoabei capilare. Încearcă să îl utilizezi cât mai mult în această perioadă. Poți prepara o soluție dintr-o parte de oțet și patru părți de apă cu care să te clătești după fiecare șamponare. Nu îți fă probleme, mirosul v-a dispărea în câteva ore, iar părul tău va fi strălucitor și mult mai puternic. Persoanele cu scalpul gras pot adăuga chiar și în recipientul cu șampon o lingură de oțet. Rezultatele vor fi excepționale: părul va fi mult mai curat, mai puternic și mai catifelat.

CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE CREȘTEREA PĂRULUI

Dacă din cauza umidității părul tău are tendința de a se umfla și se a-și pierdeforma și textura, tot ce trebuie săfaci este să pliezi un șervețel de 2-3 ori și să îl pulverizezi cu fixativ. Tamponează ușor firele rebele și porțiunile care nu se așează cum trebuie. Astfel părul rămâne cu o textură naturală, nu este îngreunat, dar poate fi stabilizat și aranjat.

Hidratarea părului este la fel de importantă ca cea a pielii. Un păr car enu este hrănit va fi întotdeauna lipsit de viață și de volum. Chiar dacă ai firul subțire, poți avea un păr frumos și bogat dacă îl îngrijești corespunzător. Prepară-ți chiar tu singură diverse măști din ingrediente naturale, care îți vor oferi toată hidratarea de care ai nevoie. Ingredientele cheie sunt uleiul de cocos, uleiul de măsline, uleiul de argan, albușul și gălbenușul de ou, avocado sau bananele. Poți opta și pentru tratamente din comerț, însă citește cu atenție etichetele! Nu vrei să îți încarci părul cu ingrediente chimice, care îi dăunează pe termen lung.

Încearcă să renunți la ustensilele de coafat precum placa de păr sau uscătorul. Căldură în exces provenită de la acestea îți dăunează pe termen lung, despică vârfurile și slăbește structura firelor.

 

 

1 Comment

1 Comment

  1. Marcy

    2018-06-08T14:00:24+03:00 at 2018-06-08T14:00:24+03:00

    Eu am folosit samponul impotriva caderii parului si lotiunea pentru regenerare de la Regivero, pentru mine au fost bune ( e un pachet de tratament); sunt multumita, parul meu si-a revenit foarte mult. Eu zic ca merita sa incercati, mai ales ca daca nu functioneaza returzeaza banii…cel putin asa zic ei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top