Connect with us

Revistateo.ro

Daca vrei sa ii transmiti unei persoane dragi un mesaj de 1 martie, atunci in materialul nostru vei gasi cateva astfel de mesaje.

Stil de viata

Mesaje frumoase de 1 martie

Mai jos vei gasi cateva mesaje de 1 martie pe care le poti transmite persoanelor dragi. Fie ca le trimiti un mesaj scris, sau preferi sa le transmiti acele cuvinte cand sunteti fata in fata, cele care le vor primi le vor aprecia. Poti alege unul dintre mesajele de mai jos, in functie de relatia pe care o ai cu femeia careia ii transmiti acele cuvinte.

Mesaje frumoase de 1 martie

Iti doresc o primavara frumoasa in care sa te bucuri de viata si de oamenii dragi din jurul tau.

Primavara este anotimpul in care totul renaste. Este un nou inceput, de care sper sa te bucuri din plin.

Iti doresc o primavara minunata, infloritoare, plina de iubire si de imbratisari calde precum razele soarelui.

Sper ca aceasta primavara sa fie una deosebita, ca in povesti. Iti doresc sa iubesti si sa fii iubita. Sa traiesti momente speciale si intense alaturi de persoanele care iti fac fiecare zi o binecuvantare.

Fie ca aceasta primavara sa iti incalzeasca sufletul. Sa ai parte de realizari, de iubire, de incredere si curaj. Bucura-te de fiecare moment si nu uita sa zambesti.

Sper ca ziua de 1 martie sa fie una speciala. Sa te lasi cucerita de furmusetea acestei zile. Sper ca fiecare om pe care il intalnesti sa iti deseneze un zambet frumos pe fata. Meriti tot ceea ce este mai bun nu numai in aceasta zi, ci in fiecare moment, in fiecare zi a anului.

Sper ca cele doua fire, alb si rosu, sa ne lege prietenia mai mult. Ma bucur ca faci parte din viata mea.

Iti ofer acest martisor ca un simbol al sentimentelor mele fata de tine. Astfel, cand il vei purta, vei sti ca mereu sunt cu tine, chiar daca, fizic, nu pot fi mereu alaturi de tine.

Iti doresc o primavara plina de zambete, de impliniri. Sper ca fiecare vis al tau sa devina realitate in aceasta primavara si nu numai.

Articole pe aceeasi tema:

Top superstiții de Mărțișor din toate zonele țării. Ce sa nu faci de 1 martie!

Ce sa nu faci pe 1 Martie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top