Connect with us

Revistateo.ro

Secrete de frumusețe din Spania, Japonia, Grecia și India

Frumusete

Secrete de frumusețe din Spania, Japonia, Grecia și India

În Spania, femeile îndepărtează cearcănele și ochii umflați cu ajutorul cartofului. Mai exact, în fiecare dimineață în care se trezesc cu cearcăne, taie 2 felii de cartof, le aplică pe ochi și le țin timp de 5-10 minute. Se spune că acest remediu ieftin și natural este foarte eficient, fiind utilizat de foarte multe generații din această țară.

CITEȘTE ȘI: DE CE SĂ FOLOSEȘTI O CREMĂ DE NOAPTE

Se pune că japozenele se numără printre cele mai frumoase femei din lume, deoarece au o piele impecabilă și nu îmbătrânesc atât de repede precum alte nații ale lumii. Dacă te întrebi cum este posibil, răspunsul este unul extrem de simplu. Femeile din Japonia sunt singurele care se feresc de razele soarelui și folosesc creme cu factor de protecție foarte mare. Rareori vei vedea japonze foarte bronzate. Spre deosebire de majoritatea oamenilor care se grăbesc să se bronzeze ori de câte ori dă căldura, japonezii se feresc de soare deoarece efectele acestuia asupra pielii și a părului sunt dezastroase de-a lungul timpului.

În Grecia, femeile sunt foarte avatajate de stilul de viață. Deita mediteraneeană este renumită pentru beneficiile pe care le aduce organismului, iar un organism sănătos înseamnă o piele frumoase și tânără. Încearcă să consumi mai multe fructe și legume proaspete, măsline, pește și înlocuiește uleiul de floarea soarelui cu cel de măsline. Acesta are o mulțime de vitamine și antioxidanți care te protejează de efectele nocive ale mediului înconjurător.

În India, femeile sunt recunoscute dupăpărul lor extraordinar de puternic, lung și strălucitor. Acest fapt se datorează tratamentelor cu ulei pe care acestea le folosesc. Uleiurile precum cel de măsline, migdale, sau cel de cocos pot face minuni pentru sănătatea podoabei tale capilare. În general, aceste uleiuri sunt încălzite la foc mic și se aplică pe lungimea părului, masând ușor timp de câteva minute. Se lasă să acționeze cel puțin o oră sau chiar două și apoi se spală părul în mod normal. Acest tratament nu dă rezultate imediate, însă utilizat cu perseverență poate schimba complet aspectul părului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top