Connect with us

Revistateo.ro

Scapa de pielea inchisa de la subrat cu ajutorul cartofilor

Frumusete

Scapa de pielea inchisa de la subrat cu ajutorul cartofilor

Vrei sa stii cum poti scapa de pielea inchisa de la subrat? Iata cateva remedii surprinzatoare, care iti sunt mereu la indemana!

Pielea inchisa de la subtrat este extrem de neplacuta. Poate fi frustrant sa ai aceasta problema si de multe ori este dificil de indepartat. Exista mai multi factori care contribuie la aparitia sa: acumularea de celule moarte, hiperpigmentarea pielii, bolile de piele sau ingredientele chimice din deodorante.

Majoritatea cremelor recomandate de medicii specialisti sunt scumpe si nu dau intotdeauna rezultate. Din fericire exista cateva ingrediente simple, pe care fiecare dintre noi le are in camara, care dau rezultate surprinzatoare. Trebuie doar sa le folosesti in mod corect si sa ai o igiena stricta. Este doar o chestiune de timp pana vei scapa de pielea inchisa de la subrat.

CITESTE SI: ERROR! NU ASA TREBUIE SA TE RAZI LA SUBRAT

CITESTE SI: DE CE E BINE CA BARBATII SA ISI RADA PARUL DE LA AXILA

Cel mai bun ingredient pentru aceasta problema este cartoful. Tot ce trebuie sa faci este sa cureti un cartof de coaja si sa il tai felii. Freaca-te apoi usor in zona afectata cu o felie proaspat taiata. Datorita continutului sau usor acid, cartoful este un agent de inalbire grozav. Nu ai cartofi la indemana? Poti folosii felii de castravete! Tine o felie de castravete timp de 10 minute la subrat, de doua ori pe zi.

Portocalele pot fi un remediu eficient pentru albirea zonelor inchise la culoare. Usuca coaja de la o portocala si apoi marunteste-o cu ajutorul blenderului. Adauga cateva linguri de lapte si formeaza o pasta densa. Acidul lapte, in combinatie cu uleiurile din coaja de portocale vor transforma pielea subratului. Aplica pasta la axila si si las-o sa actioneze timp de 10 minute. Clateste-te cu apa calda.

Sursa foto: thetwoangles.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top