Connect with us

Revistateo.ro

Scapa de celulita - Ieftin si rapid

Frumusete

Scapa de celulita – Ieftin si rapid

Celulita este o problema de care multi dintre noi incercam sa scapam. Exista foarte multe creme care te ajuta sa o combati, dar deseori acestea sunt constisitoare si uneori fara efect.

Specialistii spun ca putem scapa de aspectul neplacut al pielii foarte usor. In primul rand trebuie sa avem o hidratare corecta. Pielea are nevoie de apa pentru a fi elastica si pentru a avea un aspect sanatos.

Un prim sfat impotriva celulitei este ceaiul verde, care pe langa faptul care are foarte multi antioxidanti, ajuta la eliminarea toxinelor din organism este si un puternic estompant al celulitei.

Miscarea este si ea importanta, alege mersul pe jos de fiecare data cand ai ocazia fa-o sau daca stai la bloc urca scarile in devafoarea liftului. Exista o vorba in popor: „Mersul pe jos, face piciorul frumos”, iar medicii confirma asta.

O piele fara celulita poate fi obtinuta foarte usor si cu ajutorul sucului de fructe natural. Renunta la bauturile carbogazoase si pline de zahar ca iti produc mai mult rau si nici nu te hidrateaza.

Un masaj din zat de cafea amestecat cu ulei de masline este recomdat o data pe saptamana. Lasa-l dupa masaj sa actioneze pe piele 10 minute, efectele apar imediat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top