Connect with us

Revistateo.ro

Sarea te ajută să fii mai frumoasă

Frumusete

Sarea te ajută să fii mai frumoasă

Sigur că nu este vorba despre sarea din mâncare. Oricât de gustoase ar fi, chipsurile și snacksurile sărate nu ne aduc nici un beneficiu, ci din contra pot cauza numeroase probleme de sănătate. Însă doar pentru că nu este indicat să consumăm sare în mâncare, asta nu înseamnă că nu o putem folosi în alte scopuri. Iată câteva probleme pe care sarea le rezolvă în mod surprinzător!

Sarea luptă împotriva coșurilor. Combină o jumătate de linguriță de sare mare cu o cană de apă călduță. Amestecă bine până ce sarea se dizolvă și înmoaie o dischetă demachiantă în soluția formată. Tamponează zonele afectate. Sarea reduce roșeața, umflăturile și usucă coșurile. Dacă aplici această soluție pe zona de sub ochi poți reduce ochii umflați și cearcănele.

CITEȘTE ȘI: MASCĂ REVIGORANTĂ PENTRU OCHI

Terapia cu sare uscată, numită și haloterapia folosește clorură de sodiu pură, care este măcinată de un halogenerator și este dispersată în aerul unei camere sigilate. Particulele de sare sunt absorbite de pielea persoanei din încăpere și ajută la eliberarea toxinelor acumulate în stratul de la suprafața acesteia, întinerind ceulele și hidratând pielea.

Sarea este un exfoliant facial incredibil. Amestecă o linguriță de sare cu ulei de cocos sau de migdale dulci și masează tenul timp de câteva minute. Clătește-te cu apă călduță și aplică o cremă hidratantă. Îți vei simți fașa catifelată și curată. Poți prepara un astfel de exfoliant și pentru corp. Alege uleiul vegetal care îți place și combină-l cu sare de mare.

Sarea poate fi un tonic excelent. Este suficient să pui o linguriță de sare mare și apă la temperatura camerei într-o sticlă cu pulverizator. Pulverizează pe față după fiecare demachiere și usucă-te tamponând tenul cu un prosop curat.

Amestecă 3 lingurițe de sare mare cu vaselină și obții un exfoliant eficient pentru buzele crăpate și uscate. Masează ușor zona buzelor pentru a îndepărta celulele moarte și pentru a stimula circulația sângelui. Buzele vor fi hidratate, moi și catifelate.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top