Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Revoluție în lumea modei. Blănurile naturale, interzise

Revoluție de-a dreptul în lumea modei, Curentul eco-friendly prinde tot mai mult teren, iar asta nu poate fi decât îmbucurător.

După ce ani și zeci de ani de zile ONG-urile care apără drepturile animalelor au protestat împotriva anumitor branduri că folosesc animalele pentru a crea articole vestimentare, a venit clipa în care blănurile naturale sunt interzise.

O renumită casă de modă franceză la nivel internațional, recunoscută pentru producerea hainelor din piele și blană animală a fost de acord să interzică blănurile și pielea exotică din colecțiile viitoare dorins să rescrie principiile și etica în modă.

Și, după cum se știe, tonul în modă la nivel internațional îl dă Parisul, nu mare va fi mirarea ca și alte case de modă ale unor branduri renumite să urmeze acest exemplu fericit.

Animale precum nurca, iepurele, vulpea sau ratonul au fost sacrificate de dragul modei de-a lungul timpului.

Printre personalitățile marcante care militează pentru o nouă formă de a face modă se numără și britanica Stella McCartney, care de ceva vreme a transformat colecțiile sale în eco-friendly. Epoca green e aici!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top