Connect with us

Revistateo.ro

Asociația Culturală Dominium, în colaborare cu Teatrul Excelsior București vă invită la cea de-a doua ediţie Kids Fashion Week, care se va

Stiri

Kids Fashion Week 2017 România

În Capitală la sfarsit de saptamana se va desfasura Festivalul de moda pentru copii, Kids Fashion Week 2017 România și va aduce pe podium designeri români și branduri din industria de modă pentru copii.

Asociația Culturală Dominium, în colaborare cu Teatrul Excelsior București vă invită la cea de-a doua ediţie Kids Fashion Week, care se va desfăşura în perioada 10 – 11 iunie, începând cu orele 19:00, în cadrul Teatrului Excelsior.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Politiei Romane și va fi prezentat de actrita Stefania Dumitru care il va intruchipa pe Spiridusul Piciulica, impreuna cu elevii Scolii de actorie “Ion Lucian” .

Cei prezenţi vor urmări ultimele trenduri în modă pentru copii, prezente in colectiile Catalin Botezatu Kids , Miau Kids by Clara Rotescu, Wonder Lolita Kids by Maria Simion, Aioffe Clothing, Ambra Design by Cristina Iacomi, Nanos, Nicoleta Negura, Baby Club by Silvia, Mirela Diaconu, Brinelli, Baby Gajac by Bianca Ionita, Adelita’s, Basic by Stephan Pelger for Kids, Razvan Ciobanu .

Evenimentul se va bucura de momente artistice, oferite de către tenorul Bogdan Mihai, Emilia Musala si Corurile Cantus Mundi .
Kids Fashion Week este marcă înregistrată a Asociatiei Culturale Dominium, fiind singurul eveniment de fashion pentru copii de acest gen organizat în România. Tocmai de aceea, Bucureștiul va deveni pentru două zile, capitala modei pentru copii.

Prin această ediție, organizatorii doresc să îmbine fashion-ul cu generozitatea. Astfel, la finalul festivalului va fi organizata o licitatie cu tinute pentru copii donate de catre designerii si brandurile participante, suma obtinuta in urma acestei licitiatii va fi fi donata Fundației Filantropice Metropolis și are menirea de a veni în întâmpinarea copiilor defavorizaţi, dorind să intensifice implicarea persoanelor publice, a companiilor precum și a organizatorilor de evenimente în viața copiilor defavorizați și a fundațiilor filantropice.

În organizarea acestui festival a fost implicat arhitectul si designerul Laurentiu Paicu, care a realizat designul catwak-ului si scenografia pentru KFW 2017 si in colaborare cu artistul plastic Ioana Creanga prin decorurile realizate. Astfel, toți iubitorii de fashion şi caritate, sunt invitaţi să participe la Kids Fashion Week 2017, pe 10 -11 iunie, de la orele 19:00.

Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet achizitionat online de pe site-ul www.bilet.ro sau de la casieria Teatrului Excelsior, costul unui bilet fiind de 35 lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top