Connect with us

Revistateo.ro

Tragedie în India. Mai mulți copii au murit după ce autobuzul în care se aflau a fost lovit de tren

Stirile zilei

Tragedie în India. Mai mulți copii au murit după ce autobuzul în care se aflau a fost lovit de tren

O tragedie a avut loc în India. Un autobuz școlar a fost lovit de tren. În urma accidentului, mai mulți copii și-au pierdut viața.

Mai mulți copii au murit în India după ce autobuzul școlar a fost lovit de tren

Tragedia a avut loc la o trecere de cale ferată din statul Uttar Pradesh, potrivit presei locale. Potrivit Times of India, în autobuz se aflau între 20 și 30 de copii. Din păcate, 13 dintre ei și-au pierdut viața.

Iar acesta nu a fost singurul accident de acest fel. O altă tragediă s-a petrecut tot în această lună în India. Atunci a fost implicat în accident tot un autobuz școlar. Pe data de 9 aprilie și-au mai pierdut viața 27 de persoane, dintre care 23 de copii.

Atunci, autobuzul a căzut într-un defileu în statul Himachal Pradesh.

CITEȘTE ȘI: Fratele vitreg al Mirei de la DJ Project a murit într-un accident rutier

CITEȘTE ȘI: Fotomodelul Ginevra Gallone-Latte a murit la doar 18 ani într-un accident

Accident grav în Coreea de Nord. Peste 30 de turiști au murit

Noaptea trecută, în Coreea de Nord a avut loc o tragedie. Un autocar în care se aflau turiști chinezi a căzut de pe un pod în apele unui fluviu. În urma teribilului accident, mai mult de 30 de turiști și-au pierdut viața. Află din rândurile care urmează detaliile legate de îngrozitoarea întâmplare.

Potrvit informațiilor, un accidnt grav a avut loc în Coreea de Nord. Din păcate, se estimează că numărul victimelor a trecut de 30. Autocarul în care se aflau turiștii care au murit a căzut de pe pod în apele unui fluviu. Din păcate, nu toți oamenii au putut fi salvați.

Accidentul a fost confirmat de sursele diplomatice din Coreea de Nord, dar și din China. În ceea ce privește numărul victimelor, se pare că nu a fost oferit un număr exact. Cu toate acestea, potrivit CGTN, agenție de știri de stat, chineză, numărul victimelor a trecut de 30. De asemenea, sunt și răniți. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Sursa foto: zeenews.india.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top