Connect with us

Revistateo.ro

editia de craciun cloud no 9

Stil de viata

Sarbatori de poveste la targul de Craciun Cloud No 9

Editia de Craciun a targului Cloud No 9 va avea loc pe 17 si 18 decembrie, la Crystal Palace Ballrooms, unde peste 70 de designeri romani au pregatit creatii cu suflet si poveste, care sa inspire in alegerea celor mai spectaculoase cadouri de sarbatori in sectiunile: design vestimentar, bijuterie de autor, accesorii, vintage autentic, decoratiuni, cosmetice si cadouri pentru copii.

Cloud No. 9 reuneste cei mai creativi designeri romani, precum Otilia Flonta, Mihaela Glavan, Alexandra Abraham, Ana Kaloni, Clara Rotescu, Csilla Tulogdy, Bianca Popp, Hanami, Iutta, snob., Bookletta, Lure Studio, alaturi de nume influente din fashion-ul romanesc ca Dana Rogoz, Sore si Carmen Negoita si colectiile care le poarta semnatura, intr-un eveniment recomandat de stilistul Ovidiu Buta.

Stilistul Ovidiu Buta va sustine o conferinta in care va face recomandari de styling pentru cele mai cool tinute de sarbatori, iar celebrul fotograf Marius Baragan va fi la Cloud No. 9, pe 17 si 18 decembrie, pentru a face un cadou unic de Craciun: un portret alaturi de familie sau de prieteni, in jurul bradului de Craciun.

La Cloud No. 9, poti sa-i ajuti si pe altii sa aiba Sarbatori de poveste. Asociatia “Daruieste Viata” crede ca nicicand nu suntem mai fericiti decat atunci cand daruim, cand ne gandim la dorintele celor din jur si ii ajutam sa si le implineasca. Asa s-a nascut Bratara Magica, darul care daruieste. Bratara ii va aminti in fiecare zi celui care o poarta sa lupte pentru visul sau, dar si sa daruiasca speranta. Bratara magica din argint, creata de Malvensky, va fi la Cloud No. 9.

Toate fondurile stranse din donatiile pentru acest dar special vor fi folosite in proiectele umanitare ale Asociatiei “Daruieste Viata”.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite pe pagina de Facebook www.facebook.com/cloud9magazine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top