Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Doi foști concurenți al unui show de dans au accidentat mortal un bărbat

Doi foști concurenți al showului „Dansez pentru tine” au fost implicați vineri seară, 8 decembrie, într-un accident mortal. Este vorba despre Petrișor Ruge și Antonio Martins dos Santos. Mașina în care se aflau dansatorii a lovit un bărbat, pe raza comunei Zănești, județul Neamț. 

Mașina în care se aflau Antonio Martins dos Santos și Petrișor Ruge a lovit, vineri seara, în jurul orei 19, un bărbat, în vârstă de circa 60 de ani. Victima era din localitatea Podoleni și tocmai ieșise dintr-un bar unde ar fi consumat băuturi alcoolice, potrivit tvmneamt.ro.

Din primele cercetări efectuate de polițiști se pare că bărbatul lovit a traversat strada neregulamentar, fiind surprins și accidentat de un autoturism Volkswagen cu numere de Bucuresti. Barbatul a fost rănit foarte grav,iar echipajul de pe ambulanță sosită la față locului nu a mai putut face nimic, decât să constate decesul.

La volanul mașinii se afla Antonio Martins dos Santos, de origine braziliană, fost concurent la „Dansez pentru tine”. Cei doi erau insotiti de o tanara si se indreptau spre un hotel din Piatra- Neamt unde ar fi trebuit sa se cazeze in aceasta noapte.

sursă foto: http://tvmneamt.ro

CITEȘTE ȘI: Copil, BĂTUT umilit și amenințat de iubitul mamei sale, care era deghizat în Moș Crăciun

Un copil este umilit și lovit cu nuiaua de concubinul mamei sale, costumat în Moș Crăciun. Micuțul e pus la perete și îndemnat să își recunoască greșelile, ca și cum ar fi comus ceva ireparabil.

I se aduc tot felul de acuzații, iar Moșul îi cere să îi promită mamei sale să o asculte, să mănânce tot din farfurie și să nu mai mâzgălească pereții de la grădiniță.

Tatăl copilului a primit imaginile și a sesizat imediat autoritățile. A fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, iar reprezentanții au sunat apoi la colegii din Bistrița Năsăud.

Din informațiile obținute de jurnaliști, copilul se află în grija mamei deoarece părinții sunt despărțiți. La un moment dat, în imagini apare și o fetiță care este obligată să stea în genunchi și să spună o rugăciune.

Imagini șocante apărute pe Facebook. Un copil a fost umilit și amenințat chiar de iubitul mamei sale, deghizat în Moș Crăciun.

Pe imagini se observă cum un bărbat, care era imbrăcat cu un costum de Moș Crăciun, îl amenință pe copil, care plânge, speriat, într-un colț.

Aceste imagini au apărut datorită unui cititor al site-ului reporterntv.ro a care le-a trimis pe Facebook.

Reacția cutremurătoare a româncei care l-a pus pe Moșu’ să-l bată cu nuiaua pe copilașul ei de 3 ani

Bărbatul lovește parchetul cu un obiect, care pare a fi o coadă de mătură. În tot acest timp, mama sa pare amuzată de acest incident, fără să intervină pentru a-și apăra fiul, vizil traumatizat, conform reporterntv.ro

Aceasta își indeamnă copilul să-i promită “Moșului” că va fi cuminte. Copilul, terifiat, spune că va fi cuminte.

Citește continuarea AICI

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top