Connect with us

Revistateo.ro

4 sfaturi sa pari bine imbracata

Stil de viata

4 sfaturi sa pari bine imbracata

„V-a innebunit moda!”, le spunea zilele trecute Raluca Badulescu fetelor de la „Bravo, ai stil”.

Toate femeile isi doresc sa fie bine imbracate, chiar daca nu isi permit achizitionarea unor articole vestimentare de firma. Consilierul de imagine argentinian Florencia Ducos are cateva sfaturi pentru femeile care vor sa arate bine mereu.

4 sfaturi sa pari bine imbracata

1. Nu iti complica foarte mult mintea cand iti alegi tinuta. Daca vrei sa combini o bluza cu o fusta, ramai la aceasta idee. Una dintre piese trebuie sa iasa in evidenta, asa ca alege ceva mai colorat. Ca sa scoti tinuta din banalitate, pune multe accesorii, mai ales in zona gatului.

2. Combina culori distincte. Ochiul privitorului trebuie sa se concentreze pe una, maximum doua piese. Nu alege culori identice sus si jos decat daca cele doua elemente fac parte dintr-un set si vin bine impreuna.

3. Nu combina negrul cu bleumarinul. Pantofi negri si pantaloni albastri? Nu! Nici macar daca pantalonii sunt inchisi la culoare. Stilistul argentinian sustine ca pantofii trebuie sa se potriveasca cu culoarea articolului vestimentar care acopera picioarele ori cu un element insesizabil din tinuta (o brosa, o bratara colorata, o palarie etc).

CITESTE SI: Hair designer-ul Cristina Grama a lansat colectia de coafuri „Identitate & Evolutie”

4. Atentie la par! Coafura poate scoate din anonimat orice tinuta, chiar si cea mai nereusita! Incearca sa iti prinzi parul cu obiecte pe care nu le-ai folosi in mod obisnuit la coafare. O curea dintr-un material subtire poate scoate partea de sus in evidenta ori niste margele.

Si prinsul parului cu o esarfa iti poate creste punctele la capitolul „bine imbracata”, mai spune Florencia pentru site-ul entremujeres.clarin.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top