Connect with us

Revistateo.ro

A renuntat la un singur aliment si s-a vindecat de fibroza chistica, o boala ereditare foarte grava

Stiri

A renuntat la un singur aliment si s-a vindecat de fibroza chistica, o boala ereditara foarte grava

Fibroza chistica este una din cele mai cumplite boli ereditare. Aceasta mai poarta denumirea de mucoviscidoza si afecteaza mai multe organe, in special pancreasul si plamanii. Jessica Bean este una din tinerele care a suferit de aceasta boala cumplita si a reusit sa se vindece facand curatenie in stilul sau de viata, mai exact renuntand la un aliment care ii ingreuna boala.

Jessica Bean este o tanara de 28 de ani din Australia care s-a nascut cu fibroza chistica. La 21 de ani, boala avansase destul de mult incat era pe punctul de a muri, scrie Daily Mail. Persoana care i-a deschis ochii in legatura cu felul in care se poate vindeca, fara sa apeleze la tratamente medicale ori chirurgicale complicate a fost un fotograf. Tanara a renuntat complet la zahar!

„Mereu a trebuit sa am o dieta bogata in calorii deoarece ard multe calorii si ma chinuiam sa respir din cauza bolii mele. De obicei, mananc in jur de 4.000 de calorii pe zi, o cantitate de doua ori mai mare decat e normal pentru o femeie sanatoasa si ma bazam pe ciocolata si alte produse dulci ca sa obtin acele calorii in plus”, povesteste femeia pentru Daily Mail.

10 simptome ale cancerului ignorate de majoritatea femeilor

A descoperit ca bebelusul ei avea o boala crunta in timp ce ii schimba scutecul

De un an de zile Jessica nu mai consuma deloc zahar si este mult mai bine. Boala a disparut complet. Trebuie mentionat ca in paralel cu noul ei regim alimentar a urmat si tratamentul medicamentos prescris de doctori, insa nu s-a bazat in exclusivitate pe ingurgitarea pilulelor din retete.

Depistata la timp, boala poate fi tratata atat prin medicamente cat si cu ajutorul alimentatiei, fiind recomandate cat mai multe proteine si legume fierte. Persoanele cu fibroza chistica risca sa nu se dezvolte, exitand multe cazuri de nedezvoltare. Boala ataca si intestinele si provoaca scaune ingreunate si crampe stomacale insuportabile. Femeile care au aceasta boala a mucusului simt dureri abdominale ca si cum tot timpul s-ar afla la menstruatie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top