Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Oana Cuzino și secretul tinereții sale. A renunțat complet la un singur aliment iubit de toți românii

Oana Cuzino este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Ajunsă la vârsta de 45 de ani, prezentatoarea TV, care la bază este medic geriatru, a dezvăluit cum a reușit să își mențină în tot acest timp frumusețea naturală.

Vedeta a dezvăluit că a renunțat la un singur aliment pe care milioane de persoane îl consumă în fiecare zi. Oana Cuzino a învățat în timpul facultății, precum și în anii de când prezintă o emisiune despre sănătate și despre un stil de viață sănătos că un aliment este inamicul nostru cel mai mare.

La 47 de ani , Oana Cuzino împărtăşeşte secretul ei: „Am renunţat la zahăr. Zahărul influenţeaza hormonul de creştere şi nu este indicat să îl consumam mult. Nu mănânc deloc fast food pentru că, făcând facultatea de medicină, ştiu ce efecte are asupra corpului. Uneori îmi este poftă de îngheţată pentru că este desertul care îngraşă cel mai puţin, mai ales dacă este făcută în casă”, a declarat vedeta, citată de B1.ro.

Citește și: Dieta Thonon. Slăbești 10 kilograme în 14 zile. Iată ce trebuie să mănânci în fiecare zi

Aceasta îi sfătuiește pe cei din jurul său să nu uite nici de mișcare.

În ziua de azi, când toţi suntem ocupaţi până peste cap cu proiectele profesionale şi de familie, “uităm“ să mai facem mişcare, ori aceasta este esenţială pentru o bună funcţionare a organismului, nu numai estetic. Aşa că, respectarea unui program echilibrat de mişcare este esenţială pentru cei care îşi doresc mai multă sănătate.

Citește și: Dieta Adelinei Pestrițu. Cum a slăbit 11 kilograme în mai puțin de două luni, cu doar 3 alimente

Ce alimente ar trebui să consumăm mai mult toamna, potrivit Oanei Cuzino

Evident că este mai eficientă dacă e dublată de o alimentaţie cât mai bogată în elemente vii, nutritive, hrană cât mai puţin preparată termic sau industrial, şi, bineînţeles, eliminarea viciilor: fumat şi alcool în exces. Eu am renunţat la zahăr, de o bună bucată de vreme”, a dezvăluit vedeta pentru life.ro.

Cât despre alimentele pe care ar trebui să le consumăm mai mult toamna, Oana Cuzino este de părere că dieta de toamnă trebuie să conțină mai multe alimente autohtone.

„Cele autohtone, de care am cam uitat: dovleac, prune, gutui, struguri, mere, pereetc. Toate sunt acum prezente în prag de toamnă, tocmai pentru a ne ajuta să stimulăm natural imunitatea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top