Connect with us

Revistateo.ro

Remedii cu cartofi pentru frumusete

Cosmetica

Remedii cu cartofi pentru frumusete

Batranii ne-au lasat mostenire numeroase remedii cu cartofi. Unele dintre acestea pot fi folosite pentru tratarea simptomelor de gripa si raceala, iar altele sunt eficiente pentru cele mai des intalnite probleme legate de ten.

Cartofii au grija de frumusetea ta

Cu ajutorul a doua felii de cartofi, poti scapa de cearcanele deranjante dupa o noapte nedormita. Tot ce trebuie sa faci este sa pui sub ochi doua felii de cartofi dupa ce i-ai imbibat cu putina smantana. Lasa-i sa actioneze timp de 20 de minute si apoi spala-te pe fata cu apa calduta.

Batranii mai spun ca daca te speli cu suc de cartofi pe fata, nu vei imbatrani niciodata.

Cartofii sunt excelenti si pentru a scapa de petele negre. Sucul de cartofi, in combinatie cu zeama de castraveti, face minuni pentru ten. Te scapa de petele negre si de arsurile solare.

De unde are cartoful atatea proprietati uluitoare?

Poate ca nu stiai, dar un singur cartof are 1,627 grame de potasiu, mineral esential pentru buna functionare a organismului. De asemenea, cartofii sunt bogat in vitamina B6, folosita pentru vindecarea a peste o suta de boli. Vitamina B6 regenereaza celulele, apara inima de afectiuni si combate depresia. Datorita continutului de amidon, cartofii sunt ideale pentru sportivi.

CITESTE SI: Cartofii noi au mai multe beneficii decat credeai

Cartofii contin fier si cupru. Fierul este important pentru mentinerea hemoglobinei in organism, iar lipsa acestuia poate duce la ameteli, la dureri de cap si anemie. Mai mult, cartofii contin si hidrati de carbon, o sursa excelenta de energie. In combinatie cu smantana de casa si castravetii, cartofii pot trata cicatrici, arsuri deschise si rani care se vindeca cu greu in timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top