Connect with us

Revistateo.ro

Scapă de petele negre de pe coate și de la axilă în numai 15 minute

Cosmetica

Scapă de petele negre de pe coate și de la axilă în numai 15 minute

Foarte multe persoane se confruntă cu pete negre pe anumite zone ale corpului. Fie că este vorba despre gât, coate, genunchi ori axile, această problemă poate fi extrem de neplăcută. Iar industria cosmetică se ocupă permanent de această situație, deoarece este considerată inestetică de multe persoane.

Însă există o mulțime de tratamente pe care le putem încerca și acasă și care nu ne costă aproape nimic. Sunt extrem de ușor de folosit, iar în câteva zile, problema poate fi remediată.

Citește și: Cum faci microdermabraziune acasă. Petele, ridurile și acneea dispar peste noapte

Cei care au aceste semne ajung să se simtă inconfortabil în preajma celorlalți și să le ascundă, însă nu este nimic rușinos, iar cu ajutorul remediilor naturale, pielea poate căpăta o nuanță naturală.

Această problemă poate fi cauzată de probleme genetice. De asemenea, și expunerea la soare timp îndelungat poate cauza colorarea neplăcută a pielii. În plus, femeile care au sindromul ovarelor polichistice pot observa o înnegrire a pielii în unele zone.

Citește și: Tratament împotriva cicatricilor. În 30 de zile, orice semn de pe piele dispare

Și persoanele care slăbesc sau se îngrașă rapid ori cele care au diabet se pot aștepta să se trezească și cu piele înnegrită în anumite zone ale corpului.

Iată remediul natural care te ajută să scapi de probleme fără să ai efecte adverse. Ai nevoie de:

– 1 lingură de sare

– 1 lingură de bicarbonat de sodiu

– 1 lingură de ulei de măsline.

Folosește și un amestec de lămâie, lapte și argilă albă

Tot ce trebuie să faci este să amesteci aceste ingrediente într-un bol, până când se obține o pastă. Se aplică pe zonele afectate și se așteaptă timp de 20 de minute să acționeze. Se clătește cu apă rece după trecerea timpului.

O altă soluție eficientă pentru a scăpa de petele negre de pe corp este amestecul de lămâie, lapte și argilă albă. Se amestecă ingredientele, se aplică pasta pe zonele afectate și se lasă să acționeze timp de 15 minute. Se clătește cu apă rece.

Repetă aceste tratamente până când vei observa dispariția petelor.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top