Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

PROVOCARE: Vezi cum reacționează pielea ta după 7 zile fără machiaj!

Femeile folosesc des fondul de ten sau rimelul ori creionul de ochi, devenind, în timp, dependente de machiaj. Machiajul este binevenit dacă dorești să acoperi mici imperfecțiuni ale feței tale însă dacă faci asta zi de zi, îi creezi probleme inimaginabile tenului tău.

ZIUA 1
Este probabil cea mai grea zi. Cea în care trebui să renunți la a mai pune o picătură de fond de ten pe fața ta, chiar și dacă este vorba de un strat inofensiv. Te vei confrunta în primul rând cu comentariile celor din jurul tău, care vor sesiza diferența dintre fața ta machiată și nemachiată, Nu te lăsa și continuă provocarea!

ZIUA 2
Te trezești și fața ta arată oribil. Vrei să te întorci înapoi la trusa de machiaj dar îți amintești că săptămâna aceasta vrei să observi ce se întâmplă dacă nu îl mai folosești deloc.

CITEȘTE ȘI: SFATURI DE MACHIAJ PENTRU PERSOANELE CU ROZACEE
ZIUA 3
Abia de azi încep să se vadă diferențele. Dacă singura ta rutină din ultimele zile (de când ai început procesul „Zile fără machiaj”) a fost să te speli pe față cu gelul tău de special de curățare a feței, vei observa că pielea ta este mai fină la atingere, contrar așteptărilor tale.

ZIUA 4
Tenul tău nu mai obosește la fel de repede ca în perioada în care te machiai zilnic. Ba chiar se adaptează la starea ta de spirit. Prietenele tale te vor întreba de ce nu ai renunțat la machiaj, fără să știe că de 4 zile nu ai pus pic de pudră pe fața ta.

ZILELE 5, 6 ȘI 7
Te simți deja obișnuită cu acest ”regim” fără machiaj. În aceste zile, celulele feței tale încep să se regenereze, deoarece nu mai sunt sufocate de ceva vreme de pudra de obraz sau fondul de ten lichid pe care le aplicai pentru orice ocazie. Dacă nu folosești cremă pentru față sau un alt produs special, în ziua 7 te vei trezi cu o piele ceva mai uscată în jurul nasului, dar care poate fi eliminată cu un scrub naturist.

După cele 7 zile vei învăța cât de mult timp ai pierdut în baie, în fața oglinzii, cât de superficial este conceptul despre frumusețe și mai ales cât de bine se simte pielea ta fără chimicalele adunate pe ea. După această săptămână, te poți apuca din nou de machiaj, dar, ține minte, doar pentru ocazii cu adevărat speciale!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top