Connect with us

Revistateo.ro

Presa în doliu. O jurnalistă a fost ucisă

Stirile zilei

Presa în doliu. O jurnalistă a fost ucisă

O jurnalistă din statul Salvador a fost ucisă. Karla Turcios, jurnalista de 33 de ani, a fost omorâtă. Anchetatorii au fost șocați. Mai mult decât atât, președintele statului, Salvador Sanchez Ceren, a cerut serviciilor de securitate să găsească imedit persoana sau persoanele responsabilă/e pentru uciderea femeii. Află detaliile despre cazul șocant din rândurile de mai jos.

Presa în doliu. O jurnalistă a fost ucisă

Duminică, jurnalista a fost dată dispărută. Conform Agerpres, la câteva ore după ce familia a anunțat că femeia lipsește, a fost găsit trupul neînsuflețit al jurnalistei Karla Turcios.

Potrivit cotidianului ”La Prensa Grafica”, trupul neînsuflețit a fost găsit pe un drum din preajma localității Santa Rosa Guachipilin.

Potrivit unei surse din cadrul procuraturii salvadoriene, corpul jurnalistei a fost găsit de sâmbătă seara. Numai că, în lispa unor documente cu ajutorul cărora femeia să poată fi identificată, corpul jurnalistei a fost dus la morgă.

Medicii legiști trebuie să stabilească acum cauza morții femeii. Însă, potrivit primelor informații oferite de anchetatori, femeia ar fi fost strangulată.

Familia femeii și La Prensa Grafica au semnalat duminică dispariția ei. Conform unui polițist, soțul jurnalistei, Mario Huezo, ar fi fost cel care a recunoscut cadavrul.

CITEȘTE ȘI: Loredana Chivu a încercat să se sinucidă

CITEȘTE ȘI: Conchita are HIV!

CITEȘTE ȘI: Fotomodelul Ginevra Gallone-Latte a murit la doar 18 ani într-un accident

„Suntem solidari cu familia în aceste momente dificile”, a fost declarația ceor de la La Prensa Grafica. De asemenea, au postat pe Twitter o imagine cu jurnalista.

Președintele statului, Salvador Sanchez Ceren, a condamnat pe contul său de pe o rețea de socializare uciderea jurnalistei. „Am ordonat serviciilor noastre de securitate să efectueze o anchetă rapidă şi eficientă pentru a trimite vinovaţii în faţa justiţiei cât mai curând posibil”, a scris președintele statului Salvador.

Presa din Salvador este în doliu după uciderea jurnalistei Karla Turcios. Femaia, în vârstă de 33 de ani, a fost ucisă. Fammilia a semnalat dispariția ei duminică. Acum se fac cercetări pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top