Connect with us

Revistateo.ro

Internet

A murit un cunoscut fotbalist român

O nouă tragedie în fotbalul românesc, după ce fiul lui Pancovici s-a sinucis. La o zi după înmormântarea băiatului lui Pancovici, cunoscutul mijlocaș Victor Angelescu s-a stins din viață.

Acesta era unul din cei mai valoroși jucători de la Petrolul Ploiești. A murit la vârsta de 64 de ani, scrie presa locală.

O boală galopantă i-a pus capac și a murit în timp scurt. Victor s-a născut pe 25 mai 1953 și a fost unul din cei mai valoroși mijlocași. A evoluat la Petrolul Ploiești în perioadele 1971 – 1976, 1977-1980, CSU Galați (1976-1977), Metalul Plopeni (1980 – 1982) și Prahova Ploiești (1982-1986), notează libertatea.ro.

A jucat aproape 100 de meciuri în Divizia A, dar și multe meciuri în Divizia B. În perioada de un sezon la CSU Galați, Angelescu a evoluat și în cupele europene: Boavista Porto – CSU Galați, cu scorul 2-0.

Angelescu a fost mulți ani antrenor la seniori, dar i-a învățat și pe juniori să performeze pe terenul de fotbal.

Trupul fotbalistului a fost depus la Capela Bisericii de Lemn din cartierul Malul Roșu din Ploiești.

CITEȘTE ȘI: Florin Călinescu, în lacrimi

Va fi îngropat luni, la ora 13 în cimitirul Viișoara din orașul ”lupilor”.

Moartea fiului lui Pancovici a îndurerat Internetul

Tragedie fără margini în viața unui fotbalist român cu prezențe pe prima scenă. Fiul său de 16 ani și-a pus capăt zilelor într-un mod tragic.

Florin Pancovici, jucător care a bifat 90 de meciuri în Liga 1, la Petrolul, Ceahlăul și Gaz Metan Mediaș, trece prin momente groaznice după ce fiul său s-a spânzurat.

Fotbalistul, care în prezent evoluează la AFC Brebu într-o ligă inferioară, și-a găsit băiatul spânzurat într-o scară de bloc.

El a fost cel care i-a tăiat sfoara și a încercat să-l resusciteze, dar fără succes! Medicii sosiți la fața locului n-au mai putut face nimic pentru salvarea vieții acestuia, ci doar au constatat decesul.

„Nu ştim de ce Sebastian a ales să facă acest gest. Suntem disperaţi! Suntem distruşi! Poliţia urmează să stabilească de ce fiul meu s-a sinucis. Aşteptăm şi noi…”, le-a spus, printre lacrimi, Florin Pancovici, celor de la spynews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Internet

To Top