Connect with us

Revistateo.ro

Monica Tatoiu este în doliu

Life

Monica Tatoiu este în doliu

Vești trite! Din păcate, Monica Tatoiu trece prin momente grele. Femeia de afaceri a anunțat că o persoană dragă ei a plecat dintre noi. Află despre cine este vorba și ce mesaj emoționant a postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Monica Tatoiu trece prin momente grele. Este în doliu. Ce s-a întâmplat?

Un prieten de familie de-al Monicăi Tatoiu s-a stins din viață. Avea 39 de ani. Bărbatul era și nașul ei de cununie de la aniversarea celor 25 de ani de căsnicie.

Sâmbătă, pe 5 mai, s-a stins din viață prietenul și nașul Monicăi Tatoiu. Acum, femeia de afaceri este în doliu. Suferă după ce l-a pierdut pe Mihai Sasu, prieten și naș. Femeia de afaceri nu a oferit informații legate de cauza dispariției bărbatului.

„A plecat dintre noi un tânăr minunat. A plecat spre mai bine. Noi cei rămași suntem orfani de bunătate și înțelepciune. Mihai Sasu. Nașul nostru de aniversare la 25 de ani. Un manager de top, 39 de ani”, a fost mesajul postat de Monica Tatoiu pe contul ei de pe o rețea de socializare.

CITEȘTE ȘI: Monica Tatoiu a luat o decizie radicală. A făcut marele anunț

CITEȘTE ȘI: Cum combate raceala Monica Tatoiu cu REMEDII NATURISTE. Femeia de afaceri a vorbit deschis si despre MENOPAUZA

Monica Tatoiu a scăpat de CANCER folosind această rețetă: „La mine a avut succes!”

Monica Tatoiu a suferit de cancer la sân, o maladie despre care se spune că ucide o femeie la fiecare 14 minute. Femeia de afaceri susține că a reușit să se vindece de această cumplită boală, folosind un remediu naturist recomandat de un preot.

Reteța folosită de Monica Tatoiu pentru a scăpa de cancer
Monica Tatoiu a dezvăluit că rețeta constă în 4 grame de lăptișor de matcă, un kilogram şi jumătate de miere de salcâm, 300 de grame de polen măcinat natural, 200 de mililitri de ser fiziologic şi 150 de grame de tinctură de propolis. Toate ingredientele se amestecă şi se lasă la frigider. Pentru rezultate benefice se recomandă o lingură din amestecul rezultat dimineaţa şi una seara pe stomacul gol sau cu ceai. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top