Connect with us

Revistateo.ro

Actrița Vanessa Marquez a fost împușcată mortal de către polițiști

Stiri

Actrița Vanessa Marquez a fost împușcată mortal de către polițiști

Tragedie în lumea filmului. Actrița Vanessa Marquez, cunoscută publicului pentru serialul „ER” – Spitalul de Urgență, a fost împușcată joi, 30 august, de către polițiștii din Pasadena, Statele Unite ale Americii.

Oamenii legii au fost solicitați să intervină pentru o situație de urgență la locuința acesteia din Bulevardul Fremont.

La fața locului, polițiștii au găsit-o pe actrița Vanessa Marquez. Femeia era afectată psihic și i-a ameninţat cu pistolul, a confirmat Departamentul şerifului din Los Angeles pentru The Hollywood Reporter, citat de dailymail.co.uk.

În vârstă de 49 de ani, actrița avea convulsii, așa că a fost cerut și ajutorul medical de către polițiștii ajunși la fața locului. Ere necooperantă cu oamenii legii și, din ce și-au dat seama aceștia, femeia părea să sufere de probleme psihice.

Citește și: A murit Dumitru Fărcaș. Cauza decesului

Timp de 90 de minute, polițiștii au încercat să comunice cu ea, mai ales că aceasta a îndreptat, la un moment dat, un pistol către ei.
Acela a fost momentul în care actrița a fost împuşcată şi transportată la un spital local, unde i-a fost declarat și decesul. Ulterior, autorităţile au verificat pistolul și au dezvăluit că arma era un pistol cu bile.

Citește și: A murit fostul soț al prezentatoarei Raluca Moianu

Actriţa era cunoscută pentru că a jucat rolul asistentei Wendy Goldman în primele trei sezoane ale serialului „ER”, difuzat de NBC. În același serial a devenit cunoscut și actorul George Clooney, considerat în acest moment cel mai bogat actor de pe planetă, după ce și-a vândut compania care producea whiskey.

În octombrie anul trecut, ea l-a acuzat pe George Clooney, prin intermediul unor mesaje publicate pe Twitter, că a contribuit la îndepărtarea ei, după ce a dezvăluit presupuse comportamente indecente ale bărbaţilor care au jucat alături de ea în „ER”. Ulterior, el a dezmințit totul:

„Nu am ştiut că Vanessa era pe ‘lista neagră’. O cred pe cuvânt. Nu am fost scenarist sau producător sau regizor al serialului. Nu am avut nicio legătură cu distribuţia. Am fost doar actor. Dacă i s-a spus că am fost implicat în orice decizie cu privire la cariera ei atunci a fost minţită”, a precizat cel mai bine plătit actor în 2018, într-un comunicat transmis anul trecut, pe 13 octombrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top