Connect with us

Revistateo.ro

Prepară-ţi singur acasă tratamentul anti-celulitic natural 2

Stiri

Prepară-ţi singur acasă tratamentul anti-celulitic natural

Dacă îţi doreşti să ai parte de beneficiile unui tratament anti-celulitic, fără să mergi la un salon de înfrumuseţare unde trebuie să plăteşti foarte mulţi bani, atunci îţi poţi prepara singur acasă un tratament anti-celulitic cât se poate de natural.

CITEŞTE ŞI: ACUM POŢI ELIMINA CELULITA MAI REPEDE DECÂT CREDEAI 

În cabinetele de estetică medicală, pentru eliminarea celulitei se practică radiofrecvenţa, bi sau tripolară, masajul manual sau endermologic, mezoterapia, oxigenozonoterapia împotriva celulitei. Dar şi acasă îţi poţi prepara singur un tratament anti-celulitic natural, cu efecte garantate. Iată care este acesta!

Cafeaua este recunoscută pentru proprietăţile ei benefice asupra organismului. Cafeaua îţi face bine la interior, dar şi la exterior. Foarte multe creme au extract de cofeină, deoarece zaţul de cafea este folosit ca un fel de gomaj natural, iar substanţele au acţiune lipolitică favorizând eliminarea grăsimilor de pe zonele cel mai des afectate precum coapsele, fesele şi şoldurile.

Amestecă 2 linguriţe de zaţ de cafea, sau mai multe, în funcţie de nevoie cu 2 linguriţe de ulei de măsline. Uleiul de măsline catifelează pielea şi o hidratează.  Pune soluţia în zonele afectate şi cu ajutorul unei mănuşi speciale sau al unui burete, masează timp de 2-3 minute. Clateşte cu apă călduţă pentru a întări efectul. Hidratează pielea cu o cremă de corp şi repetă procesul de 2 ori pe săptămână.  Beneficiile gomajului nu constă doar în eliminarea grăsimilor ci şi în eliminarea celulor moarte pentru o depilare mai uşoară.

Este bine să acordăm atenţie sporită la încălţăminte şi pantalonii prea strâmţi, celulita este generată de tensiunea mare de la nivelul gambelor şi coapsei, care implică stagnarea lichidelor în picioare şi încetinirea întoarcerii sanguine. Înotul, aqua gym-ul, mersul pe bicicletă reprezintă tipuri de mişcare şi sport recomandate persoanelor cu celulită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top