Connect with us

Revistateo.ro

Pașii spre o demachiere corectă

Cosmetica

Pașii spre o demachiere corectă

Ceulele se regenerează de 8 ori mai repede pe timpul nopții și în timpul somnului adânc. Corpul uman activează cele mai puternice procese de detoxifiere noaptea. În momentul în care pielea este încărcată cu machiaj și murdărie, aceste procese sunt întrerupte și tenul are de suferit. Celulele pielii nu reușesc să se refacă și astfel aceasta este afectată pe termen lung. Pentru a te sigură că beneficiezi de o demaciere corectă trebuie să urmezi anumiți pași.

CITEȘTE ȘI: SFATURI PENTRU CONSERVAREA COSMETICELOR HOMEMADE

Curăță față într-un mod delicat, fără a o agresa. Folosește produse care sunt formulate special pentru tipul tău de piele și diminuează cât poți de mult contactul lor cu fața. Spală-te atât cât este necesar, nu mai mult. Aproape orice produs de curățare a feței are tendința de a usca pielea. Asigură-te că te hidratezi după fiecare curățare.

Optează pentru produse care conțin vitamina C. Pe lângă faptul că este un antioxidant puternic, curăță în profunzime și ține la distanță coșurile și punctele negre. Uleiurile te pot ajuta de asemenea să îți cureți piele într-un mod delicat. Totodată ele hidratează și nu este necesar să aplici apoi o cremă. Dacă ai tenul gras încearcă totuși să eviți uleiurile.

Ia în considerare utilizarea unei loțiuni micelare. Majoritatea apelor micelare se comportă delicat cu pielea și sunt potrivite chiar și pentru tenul sensibil. Este important să ții săpunul la distanță, indiferent de tipul de piele pe care îl ai. Majoritatea persoanelor cu tenul gras au tendința de a apela la săpun, însă acesta usucă excesiv și privează tenul de uleiurile naturale care îi sunt necesare pentru a avea un nivel de hidratatre echilibrat. Schimbă fețele de pernă des pentru a te asigura că bacteriile care se acumulează nu ajung pe fața ta.

 

1 Comment

1 Comment

  1. oana

    2015-04-08T12:21:04+03:00 at 2015-04-08T12:21:04+03:00

    Apa micelara chiar este un produs de exceptie .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top