Connect with us

Revistateo.ro

A ramas fara un ochi de la sclipici

Stiri

A ramas fara un ochi de la sclipici

Un alt caz de orbire din cauza unui produs de make-up este semnalat de presa internationala. O tanara a fost nevoita sa renunte la un ochi dupa ce o particula de sclipici a patruns pe globul ocular.

Erica Diaz este o tanara ca oricare alta si folosea des sclipici pentru a fi mai frumoasa. Intr-una dintre zile, cand se demachia, o particula de sclipici i-a patruns in ochi si i-a taiat corneea, incident care a speriat-o cumplit.

In nicio secunda nu se gandea la efectele pe care le poate avea o demachiere neatenta. Nu e prima oara cand s-a demachiat si niciodata nu a mai patit asta pana acum.

Particula care a patruns in ochiul fetei a infectat aproape in totalitate zona, iar prietenul fetei a postat un mesaj pe retelele de socializare cerand ajutor: „Prietena mea, Erica Diaz, si-a pierdut o bucata importanta din ochi din cauza sclipiciului. In timp ce isi dadea jos machiajul, o particula de sclipici i-a intrat direct in ochi si i-a taiat corneea. Ochiul s-a infectat imediat, iar infectia a inceput sa se raspandeasca”.

Cum iti dai seama ca un produs de make-up este expirat?

De ce ar trebui sa iei o pauza de la machiaj

Asa arata Erica Diaz inainte de incidentul care a lasat-o fara vedere la ochiul stang
A ramas fara un ochi de la sclipici-1

Nu este singurul caz de acest tip semnalat pana acum pe retelele de socializare. Recent, o mama se juca cu copilul ei si, din neatentie, mai multe particule de sclipici i-au afectat vederea lasand-o pe jumatate oarba.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top