Connect with us

Revistateo.ro

De ce ți se înroșesc ochii

Sanatate

De ce ți se înroșesc ochii

Ochii sunt foarte senzibili. De aceea, atunci când apar probleme din cauza factorilor externi, se pot înroși. De asemenea, poate să apară un disconfort și chiar lăcrimarea. Ochii se înrosesc deoarece vasele de sânge din acea zonă se umflă. Iată de ce se înroșesc ochii.

De ce ți se înroșesc ochii

Ochii uscați pot fi de vină pentru apariția acestei probleme. Când ai ochii uscați, vasele de sânge se vor inflama. Astfel se înroșesc ochii. Lacrimile artificiale pot fi de folos pentru o astfel de problemă.

Și în cazul alergiilor se pot înroși ochii. Poate fi vorba despre alegriile la alimente, sau la anumite substanțe. Și alergiile de sezon pot fi responsabile pentru înroșirea ochilor. În astfel de cazuri sunt recomandate compresele cu apă rece. Și picăturile pot fi utile.

Medicamentele pot fi, de asemenea, un motiv pentru care ochii se înroșesc. Chiar și medicamentele prescrise de medic pot avea un astfel de efect. Aasta deoarece vasele de sânge se pot inflama. Printre medicamentele care au un astfel de efect se numără antidepresivele, somniferele, dar și medicamentele pentru reducerea durerilor.

https://teotrandafir.com/neobisnuit/pentru-toate-femeile-nu-faceti-ca-mine-ce-se-vede-galben-la-ochii-mei-nu-e-puroi-este-185846/

Chiar și menopauza poate fi de vină. Când ajung la menopauză, femeile trec prin numeroase schimbări. Din cauza dezechilibrului hormonal, ochii se pot usca. Astfel se va ajunge la înroșirea ochilor.

Infecțiile sunt o altă cauză a înroșirii ochilor. Conjunctivita poate fi o problemă. De asemenea, folosirea incorectă a lentilelor de contact poate avea același efect aupra ochilor.

https://teotrandafir.com/life/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-oamenii-cu-ochii-caprui-187675/

Vasele de sânge sparte sunt, de asemenea, o problemă. Mai mult decât atât, este vorba despre o problemă serioasă, ce nu trebuie neglijată. Conform medicilor, vasele de sânge se pot sparge numai la nivelul unui singur ochi. Dacă te confrunți cu problema în discuție, atunci trebuie să mergi urgent la medic.

Dacă te confrunți cu această problemă, cel mai bine ar fi să mergi la medic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top