Connect with us

Revistateo.ro

Parfumurile ideale pentru primăvară

Frumusete

Parfumurile ideale pentru primăvară

Primăvara înseamnă prospețime, renaștere, soare și căldură, iar un parfum trebuie să reflecte toate aceste lucruri. Bineînțeles, el trebuie să fie ales și în funcție de personalitatea și stare celei care îl poartă. Totouși, este momentul perfect pentru a renunța la aromele grele ale iernii și a ne orienta spre parfumuri mai light, care binedispun pe oricine. Printre parfumurile pe care vi ele recomandăm în acest anotimp se numără următoarele.

CITEȘTE ȘI: IATĂ DE CE AR TREBUI SĂ FOLOSEȘTI UN PARFUM

1. Giorgio Armani – Acqua di Gioia. Este un parfum fresh, acvatic, al cărui nume înseamnă „apa bucuriei”. Aroma încearcă să captureze fericirea experiențelor simple din viașa de zi cu zi. Notele de vârf apar ca o briză ușoară, urmate de o aromă de mentă răcoritoare, zahăr brun și coajă de lămâie. Notele de mijloc aduc arome de iasomie, bujori și piper roz, iar cele de bază sunt lemnoase.

2. Chanel- Chance Eau Tendre . Este un parfum clasic dus la alt nivel, perfect pentru primăvară. Are note delicate, însă totuși vibrante, este un parfum aerisit, cu arome fructate foarte subtile. Perfect pentru zilele în care nu vrei să ieși în evidență, dar ai îți dorești o subtilitate aparte.

3. Clinique – Happy. Este un parfum cu o aromă de citrice și flori, care te umple de bunădispoziție. Happy este cea mai bine vândută aromă a brandului, cu note proaspete de grepfruit roșu, bergamotă și Hawaian wedding flower.

4. Dolce&Gabanna – Light blue. Este un parfum irezistibil, clasic, care de umple de bucurie de cum l-ai aplicat. Aromele sale sunt de trandafir alb, măr, iasomie, fructe citrice. Notele de bază sunt lemnoase cu lemn de cedru, ambră și musk. Este un parfum calm, dar totuși vibrant, plin de viață.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top