Connect with us

Revistateo.ro

Cateva lucruri pe care le facem zilnic afecteaza in mod iremediabil pielea. Chiar daca par inofensive la prima vedere, daca obisnuiesti sa le faci zilnic, pielea are de suferit.

Frumusete

Obiceiurile de zi cu zi care ne imbatranesc pielea

Cateva lucruri pe care le facem zilnic afecteaza in mod iremediabil pielea. Chiar daca par inofensive la prima vedere, daca obisnuiesti sa le faci zilnic, pielea are de suferit.

Primul obicei care afecteaza pielea si determina aparitia ridurilor este dieta slaba in grasimi. Pentru a evita ridurile, este esential sa consumi des uleiuri sanatoase, acizi omega 3 si omega 6. Acestea ajuta la mentinerea pielii supla si moale, fara riduri. Consuma cat de des poti peste si derivate din peste, dar si suplimente de omega 3 si omega 6.

Un alt obicei din cauza caruia apar ridurile este sorbitul cu ajutorul paiului. Desi este o metoda simpla de a pastra dintii mai albi, se formeaza riduri in jurul gurii. Acelasi lucru se intampla si in cazul fumatului. Cel mai bine este sa bei cu direct dintr-un pahar. Iar daca esti fumator, cea mai buna solutie ar fi sa renunti la acest obicei.

Si pozitia in care dormi este importanta pentru a-ti mentine fata fara riduri. Specialistii spun ca dormitul intr-o parte, cu fata pe perna, este daunator pentru piele, pentr obraji si barbie. Astfel, este recomandat sa dormi pe spate pentru a-ti pastra pielea tanara si proaspata.

Mare atentia la pozitia corpului. Pielea are de suferit

Si pozitia incorecta a corpului poate fi o problema pentru corp. Statul cu un laptop in fata determina o tensiunea anormala a muschilor si a oaselor.

Folosirea cremelor cu factor de protectie solara numai in vacanta este o greseala pe care multe persoane o fac.
Expunerea la razele soarelui fara crema cu SPF este extrem de periculoasa. Razele ultraviolete sunt daunatoare pentru piele si apar ridurile.

Nici lipsa somnului nu trebuie sa fie ignorata. Pielea are nevoie sa se regenereze in timpul somnului. Adultii au nevoie de cel putin 7 ore de somn in fiecare noapte. Odihna insuficienta duce la oboseala si scade durata vietii.

Articole pe aceeasi tema:

Ce masti de fata poti incerca daca ai tenul gras

Trucuri de frumusete pentru un gat fara riduri

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top