Connect with us

Revistateo.ro

EXCLUSIV! Atrage NOROCUL și BANII în 2019! Fă asta de ANUL NOU și tot anul va fi îmbelșugat și plin de bucurii

Stiri

EXCLUSIV! Atrage NOROCUL și BANII în 2019! Fă asta de ANUL NOU și tot anul va fi îmbelșugat și plin de bucurii

2010 din punct de vedere astrologic și numerologic este per total un an bun, indiferent de zodia în care te-ai născut sau cifra destinului, dar specialiștii în numerologie recomandă ca astăzi, 1 ianuarie 2019, de anul nou să respectăm anumite ritualuri pentru a atrage norocul de partea noastră.

Indiferent cât de mult sau nu crezi în ceea ce spun astrologii sau numerologii cu siguranță ai și tu anumite superstiții sau cel puțin ai auzit de ele.

Am stat și am vorbit  cu unii dintre cei mai cunoscuți astrologi, numerologi și bioenergeticieni din România pentru a vă prezenta o listă de tradiții și obiceiuri mai puțin știute.

Ce trebuie să faci în prima zi din 2019 că să ai noroc tot anul

Sunt o groază de tradiții pentru prima zi din an, dar una din cele mai importante este ca pragul casei să fie trecul în noul an de un bărbat. Bătrânii spun că acesta trebuie să fie neapărat brunet!

Specialiștii nostri spun ca este mai puțin importantă culoarea părului, dar musai ca pragul casei să fie trecut de un bărbat un noul an. Așadar, dacă deja nu ați încălcat această tradiție, nu uitați când ajungeți acasă să lăsați barbatul sa treacă primul pragul.

Dacă vrei ca banii să nu îți lipsească din buzunar în 2019 atunci este musai ca astăzi să nu cheltuiești bani. Stiu că este puțin cam greu de respectat, dar evită pe cât poți de mult să îi dai pe „neprevăzute”.

De asemenea în pe 1 ianuarie 2019 nu trebuie să ai niciun portofel gol și musai să ai și bani în buzunar. Nu lăsa ca prima zi din an să te prindă cu buzunarele sau portofelele goale.

Tot astăzi, 1 ianuarie 2019, nu este bine să arunci gunoiul. Se spune că dacă faci asta îți arunci norocul.

Poartă pe 1 ianuarie în pantofi bani

O tradiție mai puțin știută este că astăzi trebuie să porți în pantofi bani, dar ai grijă că trebuie o bancnotă a cărei valoare începe cu cifra 5. De exemplu: 5 lei, 50 lei, 500 lei sau 5 euro. Nu contează moneda sau valoarea ci important este să fie cifra 5 la început.

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici spun că dacă vei face acest lucru, în zilele ce vor urma banii „vor umbla dupa tine”.

Că tot suntem la capitolul bani, trebuie să menționăm că astăzi este bine să ai la tine doar „bani mari”, adică bancnote cât mai mari și sub nici o formă marunți.

Mergem mai departe cu tradițiile și obiceiurile de astăzi și vă spun că speciliștii noștri ne-au declarat că astăzi draperiile trebuie să fie trase, ca noul an să intre fară piedică în casa voastră.

De asemenea, dacă în 2017 ai avut parte de mult ghinion, aruncă repede din interiorul casei spre exterior un pahar de sticlă, dar aruncă-l cu putere pentru ca ghinionul să se spargă.

Nu uita și de tradițiile „populare” nu mânca astăzi carne de pasăre pentru că vei „râșcâi” tot anul precum ele, ci consumă peste ca să aluneci prin 2019 precum peștele prin apă.

Evită să atragi energiciile negative astăzi și nu te certa sau refuză să-ți amintești de supărări. Prima zi din an este ziua ta.

Tu ce tradiții și obiceiuri cunoști de anul nou?

Pe final vă invit să citiți horoscopul anului 2019.

Horoscop 2019 – Alege zodia

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top