Connect with us

Revistateo.ro

Obiceiuri zilnice care dau naștere ridurilor

Cosmetica

Obiceiuri zilnice care dau naștere ridurilor

Ridurile fac parte din procesul de îmbătrânire și pot fi evitate. Apariția lor poate fi însă întârziată, dacă eviți anumite obiceiuri zilnice. Iată ce nu ar trebui să mai faci de astăzi înainte!

CITEȘTE ȘI: CULORILE VERII IN MATERIE DE MACHIAJ

Renunță la fumat! Este foarte important să ai un stil de viață sănătos, căci frumusețea vine din interior. Fumatul este una dintre cele mai des întâlnite cauze ale apariției ridurilor. Numeroase studii au fost efectuate pentru a demonstra acest lucru. Să nu mai vorbim despre numeroasele beneficii pe care întregul tău organism le va primi  odată cu renunțarea la acest viciu.

Pe lângă țigări, dermatologii spun că trebuie să renunți și la alcoolul în exces. Acesta dezhidratează pielea, iar astfel ea va avea un aspect lipsit de viață în fiecare dimineață. În timp, elasticitatea se va pierde și ridurile își vor face loc. Renunță și la guma de mestecat! Studiile arată că acest obicei dă naștere unor riduri foarte vizibile din jurul gurii și poate cauza și alte probleme ale pielii din această zonă.

Îți întinzi pielea atunci când aplici machiajul? Renunță la acest obicei dăunător tenului! Multe femei au senzația că atunci când îți întind pielea în timpul aplicării fondului de ten, acesta se absoarbe mai bine și oferă o acoperire mai mare. Este total greșit! Nu îți întinde nici pielea din jurul ochilor atunci când aplici eyeliner și nici pe cea din jurul buzelor ori de câte ori îți faci conturul. Nu vei face decât să grăbești apariția ridurilor. Demachiază-te în fiecare seară și nu uita să aplici crema de protecție solară în fiecare anotimp. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri de siguranță, atunci când vine vorba despre prevenirea ridurilor.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top